rulada de pui cu merisoare

Rulada de pui cu merisoare


  • Doze pentru 4 persoane
  • 500 gr piept de pui feliat
  • 150 gr de merisoare
  • 150 gr brânză Asiago
  • 1 lingura de miere
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de măsline extravirgin

Cum se face rulada de pui cu afine

Bateți ușor feliile de pui pentru a le subția; spălați merisoarele și curățați-le de coajă.

1 Aranjați feliile de pui pe o foaie de hârtie de copt, suprapunându-le ușor, astfel încât să creați o singură suprafață.
Se condimenteaza cu branza, putina miere si merisoare, apoi se ruleaza puiul peste umplutura.

2 Legati rulada cu sfoara de bucatarie, asezonati cu sare si cimbru (se adauga si cateva crengute de cimbru sub sfoara) si se rumenesc pe toate partile intr-o tigaie antiaderenta cu usturoi si ulei, apoi adăugați puțin bulion, închideți capacul și gătiți aproximativ 20 de minute la foc mediu-mic, apoi scoateți capacul și reduceți sucul de gătit la foc iute.

3 Rulada de pui cu merisoare este gata, se lasa cateva minute sa se odihneasca inainte de a o taia.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile