- Ingrediente pentru 4 persoane
- 4 felii de piept de pui (aproximativ 400 g total)
- 150 gr fulgi de porumb sau cereale
- 1 ou
- 10 grame de lapte
- paprika
- sare
- ulei de măsline extravirgin
Cum se prepară pieptul de pui cu fulgi de porumb
Tăiați grosier fulgii de porumb (doar puneți-i într-o pungă de mâncare și zdrobiți-i cu sucitorul), apoi aromațiți-i cu boia de ardei și puțină sare.
1 Se condimenteaza carnea cu putina boia, apoi se trece mai intai in ou (dupa ce ai batut-o usor cu laptele) si apoi in fulgi, incercand sa adere pe toata suprafata.
2 Aranjați feliile pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt, stropiți cu puțin ulei și gătiți aproximativ 20 de minute la 180°C în cuptorul preîncălzit ventilat (alternativ, prăjiți-le într-o tigaie cu ulei).
3 Pieptul de pui cu fulgi de porumb este gata, se serveste imediat.