Piept de pui cu fulgi de porumb


piept pui cu fulgi de porumb
  • Ingrediente pentru 4 persoane
  • 4 felii de piept de pui (aproximativ 400 g total)
  • 150 gr fulgi de porumb sau cereale
  • 1 ou
  • 10 grame de lapte
  • paprika
  • sare
  • ulei de măsline extravirgin

Cum se prepară pieptul de pui cu fulgi de porumb

Tăiați grosier fulgii de porumb (doar puneți-i într-o pungă de mâncare și zdrobiți-i cu sucitorul), apoi aromațiți-i cu boia de ardei și puțină sare.

1 Se condimenteaza carnea cu putina boia, apoi se trece mai intai in ou (dupa ce ai batut-o usor cu laptele) si apoi in fulgi, incercand sa adere pe toata suprafata.

2 Aranjați feliile pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt, stropiți cu puțin ulei și gătiți aproximativ 20 de minute la 180°C în cuptorul preîncălzit ventilat (alternativ, prăjiți-le într-o tigaie cu ulei).

3 Pieptul de pui cu fulgi de porumb este gata, se serveste imediat.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată.