oua umplute cu ton

Ouă umplute cu ton


Ouăle umplute cu ton sunt un aperitiv proaspăt și delicios. 

  • Ingrediente pentru 2 persoane
  • 4 oua
  • 1 lingura de maioneza
  • 80 de grame de conserva de ton
  • sare
  • piper
  • lămâie
  • pătrunjel

Cum să faci ouă umplute cu ton

Se pun ouale cu coaja intr-o cratita cu apa rece si din momentul fierberii se fierb 7 minute. Apoi puneți-le sub apă rece pentru a opri gătirea și curățați-le de coajă.

1 ou fiert tare

1 Tăiați ouăle în jumătate pe lungime.
Scoateți ușor gălbenușurile și puneți-le deoparte într-un bol.

2 scoateți gălbenușul

2 Se adauga tonul scurs la galbenusuri, 1 lingura de maioneza, sare, piper, un strop de lamaie si putin patrunjel.

Amesteca totul bine pentru a forma un amestec cremos.

3 pregătiți umplutura

3 Se toarnă amestecul într-o pungă de patiserie și se umple cavitatea oului cu sosul de ton (dacă nu ai o seringă pentru desert, o linguriță este în regulă).

4 ouă umplute

4 Dați ouăle cu ton la frigider pentru cel puțin 1 oră.

ouă de ton

0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile