Ouăle umplute cu ton sunt un aperitiv proaspăt și delicios.
- Ingrediente pentru 2 persoane
- 4 oua
- 1 lingura de maioneza
- 80 de grame de conserva de ton
- sare
- piper
- lămâie
- pătrunjel
Cum să faci ouă umplute cu ton
Se pun ouale cu coaja intr-o cratita cu apa rece si din momentul fierberii se fierb 7 minute. Apoi puneți-le sub apă rece pentru a opri gătirea și curățați-le de coajă.
1 Tăiați ouăle în jumătate pe lungime.
Scoateți ușor gălbenușurile și puneți-le deoparte într-un bol.
2 Se adauga tonul scurs la galbenusuri, 1 lingura de maioneza, sare, piper, un strop de lamaie si putin patrunjel.
Amesteca totul bine pentru a forma un amestec cremos.
3 Se toarnă amestecul într-o pungă de patiserie și se umple cavitatea oului cu sosul de ton (dacă nu ai o seringă pentru desert, o linguriță este în regulă).
4 Dați ouăle cu ton la frigider pentru cel puțin 1 oră.