omleta de legume

Omletă de legume la cuptor


Omleta de legume la cuptor este una dintre cele mai bune rețete de legume care există! Tot ceea ce se prepară sub formă de omletă capătă un plus de savoare

  • Doze pentru o omletă de 20 cm
  • 4 ouă
  • 100 gr iaurt grecesc
  • 1 lingura de parmezan
  • sare
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • o mână de spanac
  • 8 roșii cherry
  • 1/2 ceapa primavara

Cum se prepară omletă de legume la cuptor

Bateți ouăle într-un castron cu iaurt, parmezan, sare și piper.

5 bat ouă și iaurt

1 Curățați legumele și tăiați dovleceul în felii subțiri și morcovul în felii.

1 morcov și dovlecel tăiat

2 Transferați ambele într-un cuptor cu abur și gătiți timp de 5 minute.

2 gatiti morcovi si dovlecel

3 Acum gătiți spanacul curățat, ceapa tăiată felii și roșiile cherry tăiate în jumătate, din nou timp de 5 minute.

3 gătiți spanac și roșii cherry

4Acum puneți toate legumele împreună.

4 legume fierte la abur

5 Tapetați forma cu hârtie de copt și transferați aici legumele.
Adăugați un strop de ulei și sare și amestecați.
Acum turnați amestecul de ouă peste legume, acoperindu-le complet.

6 oua si legume

6 Coacem omleta la cuptor la 180°C timp de 20 de minute.

7 gătiți omletă în cuptor

7 Omleta ta de legume coapte este gata de servire.

Omletă de legume la cuptor

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată.