Omleta de legume la cuptor este una dintre cele mai bune rețete de legume care există! Tot ceea ce se prepară sub formă de omletă capătă un plus de savoare
- Doze pentru o omletă de 20 cm
- 4 ouă
- 100 gr iaurt grecesc
- 1 lingura de parmezan
- sare
- 1 morcov
- 1 dovlecel
- o mână de spanac
- 8 roșii cherry
- 1/2 ceapa primavara
Cum se prepară omletă de legume la cuptor
Bateți ouăle într-un castron cu iaurt, parmezan, sare și piper.
1 Curățați legumele și tăiați dovleceul în felii subțiri și morcovul în felii.
2 Transferați ambele într-un cuptor cu abur și gătiți timp de 5 minute.
3 Acum gătiți spanacul curățat, ceapa tăiată felii și roșiile cherry tăiate în jumătate, din nou timp de 5 minute.
4Acum puneți toate legumele împreună.
5 Tapetați forma cu hârtie de copt și transferați aici legumele.
Adăugați un strop de ulei și sare și amestecați.
Acum turnați amestecul de ouă peste legume, acoperindu-le complet.
6 Coacem omleta la cuptor la 180°C timp de 20 de minute.
7 Omleta ta de legume coapte este gata de servire.