Gogoși dulci cu iaurt moale ca o pânză de păianjen: Preparatul este gata în cel mai scurt timp


Dreptunghiurile prăjite, sau gogoșile dacă preferați, sunt minunat de pufoase și ușoare. Datorită iaurtului adăugat, acestea sunt moi și suple. Pregătirea lor este imediat finalizată.

Nu vă așteaptă niciun efort laborios și îndelungat. Rezultatul este economie de timp și o farfurie plină cu produse de patiserie dulci, irezistibile.

Merg de minune cu o ceașcă de ceai sau cafea. Începeți să vă pregătiți și urmăriți-vă familia să se bucure. Sunt perfecte, vedeți singuri!

Vom avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • 500 g făină semi-grunjoasă
  • 225 g de iaurt simplu
  • 1-2 ouă
  • 70 g de
  • 1 praf de copt

Vom proceda astfel:

  1. Faceți un aluat din toate ingredientele într-un bol. Lăsați-l să se odihnească într-un loc cald sub un prosop timp de 30 de minute. Nu scurtați perioada de odihnă.
  2. Apoi întindeți o foaie mai groasă din aluat. Tăiați dreptunghiuri din el. Faceți o tăietură în centrul fiecărui dreptunghi.
  3. Apoi doar puneți-le în ulei încins și prăjiți până devine auriu pe ambele părți.

Vă dorim poftă bună!

Împărtășește cu prietenii tăi această   rețetă grozavă de produse de patiserie cu iaurt cu gust delicat! Cu siguranță se vor bucura și ei!


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată.