Fileurile de macrou la cuptor sunt o rețetă ușoară și perfectă pentru cei care vor să fie cu ochii pe linie în această perioadă în timp ce mănâncă în continuare ceva gustos. Datorită crustei de dovlecei și pesmet, macroul copt este un preparat cu adevărat gustos: peștele rămâne moale și suculent, cu suprafața sa crocantă frumoasă.
Timpii de preparare sunt super rapizi si daca ai deja la dispozitie fileuri curatate va fi si mai rapid!
- Doze pentru 4 persoane
- 4 file de macrou
- 2 linguri de pesmet
- 1 dovlecel
- sare
- ulei de măsline extravirgin
Cum se prepară fileuri de macrou la cuptor
Începeți să curățați peștele îndepărtând măruntaiele, aripioarele.
Apoi scoateți oasele centrale și tăiați capetele.
Clătiți-le bine sub jet de apă rece, scurgeți-le, uscați-le și puneți-le într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
1 Da prin razatoare dovlecelul și pune-l într-un castron mic cu pesmet și sare.
Se amestecă ingredientele.
2 Acoperiți apoi fileurile cu compozitia obținută, apoi stropiți-le cu un strop de ulei.
Gătiți-le la 180 ° C timp de 15 minute,
3 Fileurile dvs. de macrou sunt gata pentru a fi aduse la masă.