Dovlecel vegetarian umplut


dovlecei

Dovleceii umpluți vegetarieni sunt un preparat gustos care poate fi servit ca aperitiv, fel principal sau garnitură. Sunt dovlecei umpluți fără carne, umpluți cu mozzarella irezistibilă, roșii cherry gustoase și un dressing ușor de ulei de măsline, sare, piper și busuioc.

Acesti dovlecei umpluti pot fi considerati o mancare usoara care nu ne da prea multe sentimente de vinovatie odata adusi la masa, si datorita faptului ca sunt simpli  dovlecei umpluti la cuptor si de aceea si gatirea joaca in favoarea noastra.

  • Ingrediente pentru 6 persoane
  • 3 dovlecei
  • 6 roșii cherry
  • 150 gr mozzarella
  • vânzare
  • piper
  • ulei de măsline extravirgin
  • busuioc

Cum să faci dovlecei umpluți vegetarieni

Spălați dovleceii, îndepărtați capetele și tăiați-i în jumătate pentru lungimea lor.
Tine-i timp de 5 minute în multă apă clocotită cu sare, ridică-i și lasă-i să se răcească.
Cu ajutorul unei linguri, scoateți-le pulpa.

Se fierbe 1 dovlecel și se golește

1. Acum umple-le alternand cuburi de mozzarella scursa si rosii cherry taiate in jumatate.

2 umpluturi de dovlecel

2 Mutați pe o tavă de copt.
Stropiți cu puțin ulei, adăugați sare, piper și busuioc proaspăt tocat.
Se coace la cuptor la 200°C timp de 20 de minute.

3 gatiti dovlecel

3 Dovleceii tăi umpluți vegetarieni sunt gata să fie aduși la masă.

dovlecei umpluți vegetarieni

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată.