- Ingrediente pentru 4 persoane
- 300 gr dovlecei
- 1 ceapa primavara
- 3 oua
- 100 de grame de făină 00
- 150 gr brânză feta
- mentă
- sare
- piper
- ulei
Preparare
Spălați și tăiați dovleceii, tăiați-i fâșii julienne și puneți-i într-un castron mare
1 Acum adăugați ceapa primăvară și menta tocate, sare, piper și ouă.
Amesteca totul apoi adauga faina si la final adauga branza feta taiata cubulete in amestec.
Amestecă totul repede și începe imediat să prăjești, altfel dovleceii își vor elibera apa făcând aluatul prea moale.
2 Într-o tigaie antiaderentă se încălzește uleiul și se aruncă aluatul din lingura. Se
prajeste 4/5 minute pe fiecare parte.
3 Se lasa la racit cateva minute apoi se servesc
4