Cum să ridici pleoapele cu 3 trucuri naturale


Pleoapele lăsate sunt o problemă foarte frecventă, mai ales după vârsta de 35 de ani, și sunt cauzate de flaciditatea pielii chiar sub ochi. Pleoapele căzute ne fac fața să pară obosită și îmbătrânită.

Din fericire, există trucuri naturale simple care au capacitatea de a  ridica pielea pleoapelor, de a îmbunătăți aspectul feței și de a întineri ochii.

Mască din fulgi de ovăz

Ovăzul este un ingredient care are un efect tonic asupra pielii. Odată ce nutrienții săi sunt absorbiți, pierderea de elastină este redusă semnificativ.

Pentru a ridica pleoapele căzute, amestecați o lingură de pudră de fulgi de ovăz cu două linguri de miere și un gălbenuș de ou. Odată ce ai un amestec foarte omogen, aplică-l pe pleoape și lasă să acționeze 15 minute înainte de clătire.

Aplicați masca din fulgi de ovăz de două până la trei ori pe săptămână.

Mască de smochine și lămâie

Lămâia are proprietăți antioxidante, în timp ce smochina este esențială pentru a hrăni celulele și pentru a preveni pierderea de colagen și elastină.

Amesteca 3 smochine cu sucul de la o lamaie si, odata ce sunt perfect integrate, aplica pe pleoape, avand mare grija sa nu atingi ochii (lamaia se arde).

Lăsați masca să acționeze timp de 30 de minute, apoi clătiți cu apă rece dacă este posibil și spălați-vă fața în mod normal.

Aloe vera și avocado

Această mască conține două ingrediente ideale pentru piele, ambele cu proprietăți de hidratare, tonifiere și întinerire.

Amesteca 3 linguri de gel de aloe vera cu 2 lingurite de ulei de avocado. Aplicați amestecul pe pleoape și lăsați timp de 30 de minute, apoi clătiți.

Acum că știi să pregătești 3 trucuri pentru a ridica pleoapele căzute, alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și întinerește-ți aspectul.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile