Ulei de ricin, amidon de porumb și alte 3 sfaturi pentru gene mai lungi și mai groase


A avea  gene lungi și groase  este importantă pentru un aspect profund și tineresc. Pentru a realiza acest lucru, aproape întotdeauna se folosesc soluții precum genele false sau extensiile care, deși eficiente, sunt costisitoare și pot cauza probleme precum conjunctivita și afectarea corneei.

Alternativa, desigur, nu este să renunți la genele lungi și groase, ci să adopti remedii naturale simple care garantează același rezultat fără a avea efecte secundare.

O soluție simplă este să încălziți ondulatorul cu o brichetă (doar câteva secunde) înainte de a-l folosi. Acest lucru este pentru a menține genele la locul lor și pentru a face ochii să pară mai mari.

Amidon de porumb  . Este soluția perfectă dacă vrei să dai genelor tale mai multă grosime. Inlocuiti prebaza cu putin amidon de porumb, pentru a pune direct pe gene. Asigurați-vă că îl distribuiți uniform cu peria. Îndepărtați excesul de pudră apoi aplicați rimmel.

Ulei de ricin. Pe lângă întărirea și îngroșarea, face și genele mai groase. Aplicarea este foarte simpla, doar aplicati o cantitate mica direct pe gene si lasati sa actioneze peste noapte. Nu uitați să vă spălați bine genele înainte de aplicare.

vaselina. Conține vitamina E, care este un adevărat elixir pentru gene. Aplicați vaselina în fiecare seară înainte de culcare. A doua zi dimineata, clateste bine cu apa rece inainte de a te machia.

Periuta de dinti. Util dacă genele se lipesc mereu împreună. După aplicarea măștii de gene, folosește periuța de dinți, având grijă să nu îți atingi ochii.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile