Beneficiile scortisoarei: Iată ce poate face scorțișoara măcinată pentru organismul nostru


Scorțișoara  este un condiment popular, o  aromă și savoare inconfundabile Nu numai asta, este folosit si in medicina naturala si traditionala, datorita marilor sale beneficii. Bogata in fibre, scortisoara este o sursa excelenta de calciu si fier. Un praf de scortisoara este suficient pentru a te bucura de toate beneficiile ei. Iată ce poate face scorțișoara măcinată  pentru organismul nostru, în 45 de minute de la consumarea ei:

  • Organismul răspunde mai eficient la insulină. Glicemia este reglată
  • Este favorizată digestia, ameliorând astfel durerile de stomac
  • Reduce și combate proliferarea celulelor canceroase în corpul nostru
  • Creează un efect anticoagulant care îmbunătățește circulația sângelui
  • Are efect calmant, ideal pentru durerile de artrită
  • Este împiedicată proliferarea bacteriilor alimentare
  • Creșterea funcției cognitive și a memoriei (recomandat persoanelor cu Alzheimer și Parkinson)
  • Bolile de inimă sunt prevenite, funcțiile colonului sunt îmbunătățite
  • Organismul recăpătă mai multă energie, luptă împotriva oboselii și revitalizează organismul
  • Leziunile tisulare sunt reduse
  • Reduce creșterea celulelor canceroase și formarea vaselor de sânge în tumori

Pentru a consuma scorțișoară măcinată, puteți adăuga o linguriță din ea în cafeaua de dimineață, precum și suc de lămâie sau orice alt fruct, lapte sau ceai. De asemenea, puteți amesteca o linguriță de scorțișoară cu una de miere. Important este să adăugăm scorțișoară în dieta noastră zilnică.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile