7 utilizări ale bicarbonatului de sodiu pentru a te face mai frumoasă în câteva minute


Bicarbonatul de sodiu este utilizat pe scară largă în curățarea gospodăriei, deoarece este foarte eficient în curățarea și îndepărtarea mirosurilor.

Nu numai că servește pentru a ne menține casa curată și pentru a mirosi frumos, dar are și alte utilizări. Astăzi vă vom arăta 7 utilizări de frumusețe ale acestui produs:

  1. Exfoliant

Tot ce trebuie să faceți este să amestecați puțin bicarbonat de sodiu cu apă până obțineți o pastă. Trebuie să îl aplicați pe piele cu mișcări circulare ușoare timp de 40 de secunde și să clătiți cu apă rece.

  1. păr strălucitor

Acest lucru se datorează faptului că acest produs acționează asupra fibrelor capilare în timp ce întărește părul. Amesteca 1 lingura de bicarbonat de sodiu cu 4 litri de apa. De fiecare dată când vă spălați părul, folosiți această apă.

  1. Deodorant natural

Faceți o pastă ușoară cu puțin bicarbonat de sodiu și apă. Ar trebui să-l aplicați direct pe axile prin masaje blânde.

  1. Mirosuri urâte

Bicarbonatul de sodiu are proprietăți care neutralizează eficient mirosurile. Trebuie doar să puneți o lingură de bicarbonat de sodiu în pantof, să-l întindeți, să-l lăsați să acționeze 40 de minute, apoi să îl îndepărtați.

  1. albitor de dinti

Trebuie să faceți o pastă cu bicarbonat de sodiu, sare și apă. Ar trebui să vă periați dinții cu acest amestec, clătiți bine cu apă și periați din nou, dar de data aceasta cu obișnuita pastă de dinți pentru a îndepărta resturile de bicarbonat de sodiu.

  1. spălator de haine

Se amestecă în părți egale bicarbonat de sodiu, oțet alb și apă. Apoi, turnați amestecul într-un castron adânc și înmuiați hainele în el. Se lasa sa actioneze 3 ore si se spala ca de obicei.

  1. Protejează de soare.

Trebuie doar să-l amestecați cu puțin bicarbonat de sodiu și apă până obțineți o consistență netedă. Trebuie aplicat pe piele efectuând masaje blânde și apoi clătiți cu apă călduță.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile