Îngrășământ natural care ajută Anthurium să facă multe flori


Vrei un Anthurium cu multe flori? Trebuie să iei acest plic: dacă îl folosești lunar vei avea o înflorire spectaculoasă.

Daca iti doresti un Anthurium care sa infloreasca mereu, trebuie sa folosesti aceasta tehnica pe care doar florarii o cunosc: in acest fel se vor naste o multime de flori.

Anthurium, caracteristici ale acestei frumoase plante de apartament

Anthurium este o plantă splendidă care se adaptează perfect tuturor mediilor, chiar și unui apartament, dacă știm să o îngrijim în mod corect.

Această plantă de interior nu necesită o atenție deosebită și cu florile sale colorate îți luminează și colorează casa. Apropo de flori, știați că Anthurium poate înflori tot timpul anului? Evident ca trebuie sa pui in practica cateva tehnici pentru ca procesul de inflorire sa aiba loc.

De exemplu, acordați atenție locului în care vă plasați planta. Anthurium, care este originar din jungla tropicală, este destul de solicitant în ceea ce privește umiditatea ambientală.

Chiar dacă este o plantă cu flori, poate înceta brusc să fie una. De ce nu mai înflorește Anthurium? Unul dintre răspunsuri este acesta: lipsa umidității potrivite în mediu.

Uneori, pentru a asigura înflorirea, este necesară și fertilizarea solului acestuia. Plantei nu trebuie să lipsească niciodată nutrienții potriviți, care sunt esențiali pentru ca ea să crească puternică și sănătoasă.

Dacă și tu vrei un Anthurium cu multe flori, atunci continuă să citești. Astăzi vei descoperi cum un singur plic îți poate salva planta și o poate face să explodeze cu flori.

Tehnica perfectă pentru un Anthurium cu multe flori

Îngrijirea unui Anthurium nu este foarte complicată. Cu toate acestea, este necesar să cunoaștem perfect caracteristicile acestei plante care, în ciuda faptului că este foarte floriferă prin natură, poate înceta în orice moment să mai urmărească florile.

Cum se face? Nu întotdeauna este vina lipsei de umiditate, a irigațiilor proaste sau a locului în care ne așezăm planta. Dacă ați studiat caracteristicile Anthurium, veți ști că are nevoie de umiditatea potrivită pentru a supraviețui deoarece este o plantă de origine tropicală.

Veți ști, de asemenea, că își dorește multă lumină, dar nu și razele directe ale soarelui care ard frunzele și rădăcinile. În cele din urmă, vei fi conștient și că nu necesită prea multă apă. Dacă erați deja conștienți de aceste informații și, prin urmare, credeți că ați îngrijit planta în mod corect, dar Anthurium încă nu înflorește, atunci există o altă problemă: planta dumneavoastră are deficit de nutrienți necesari.

Cum se rezolvă problema? Cu un îngrășământ natural! Astăzi vă vom dezvălui secretul pe care doar cei mai experimentați florari îl cunosc. Dacă folosești acest plic în fiecare lună, vei avea un Anthurium cu multe flori!

Dar de ce ai nevoie de un plic pentru a fertiliza solul? Vă spunem imediat: să vorbim despre pliculețe de ceai. Cum le folosești? Puteți recurge la două tehnici. Prima constă în îngroparea pliculețelor, care sunt biodegradabile, direct în solul plantei dumneavoastră și continuați cu irigarea.

Al doilea, însă, constă în deschiderea pliculețelor de ceai și extragerea condimentului conținut în ele și împrăștierea lui în solul Anthurium-ului tău. Apoi udați substratul plantei în mod normal.

Iată îngrășământul tău organic pe care îl poți folosi o dată pe lună. Ceaiul contine tanin, o substanta care scade pH-ul solului, facandu-l mai acid si potrivit pentru inflorire.

Un Anthurium bine hrănit este un Anthurium cu multe flori. Puteți folosi și pliculețe de ceai pentru a fertiliza solul altor plante, dar nu numai. Știați că sunt și un repelent împotriva insectelor? Atârnă-le în grădină și bucură-te de vară fără să te gândești că trebuie să te lupți cu muștele și țânțarii care ne infestează grădinile cu căldură.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile