solutie anti tantari

Soluție naturală care ține țânțarii la distanță de casa ta


Acesta este trucul împotriva înțepăturilor de țânțar pe care să îl puneți imediat în practică: datorită experților, veți avea o casă foarte parfumată.

Soluție anti țânțari: ingrediente

Cu foarte puține ingrediente, puteți face un repelent puternic care ajută la contracararea apariției țânțarilor zi și noapte.

Evident, pentru un ajutor mai mare, este indicat să păstrați casa și suprafețele curate și igienizate în orice moment. De asemenea, nu este o idee rea să luați în considerare instalarea unei plase anti-insecte.

Prin tutoriale video, experții în wellness și casă își pun la dispoziție cunoștințele cu acest repelent de do-it-yourself care acționează și ca un parfumier pentru mediile interioare.

Ingredientele sunt:

  • Alcool domestic;
  • 2 linguri de detergent de podea, de preferat cu lavanda;
  • 2 linguri de bicarbonat de sodiu;
  • 1 lingura de gel de spalat vase;

Produsele se combină și creează o singură substanță de pus în casă. În câteva minute se va răspândi un miros delicios, cu avantajul de a ține la distanță țânțarii și alte insecte.

Cum să folosiți repelentul DIY pentru a parfuma casa

Pentru a putea crea o substanță bogată care să țină țânțarii departe de casă, dar și muștele și gândacii, procedați astfel:

  • Luați o sticlă de jumătate de litru sau un recipient vertical;
  • Adăugați alcool și detergent pentru a curăța suprafețele. Combinați gelul de spălat vase și apoi bicarbonatul de sodiu;
  • Amestecați puternic toate ingredientele până se obține o substanță colorată omogenă.

În acest moment, puteți acționa în două moduri diferite. Prima este să turnați substanța lichidă obținută într-o sticlă cu pulverizator, vaporizându-l pe tapițerie – perdele – lângă ferestre și chiar colțuri ale casei. Mirosul lui va cuprinde toată casa, dar țânțarii nu vor intra și vor căuta un alt loc de hrănire.

A doua metodă este să lăsați conținutul din interiorul recipientului în poziție verticală și să il plasăm unde dorim. Dacă mirosul din casă este plăcut, va fi insuportabil pentru țânțari.


3.5 2 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile