Lista cu plantele care ajută la combaterea căldurii: reîmprospătează casa


Vrei să-ți reîmprospătezi casa? Natura îți vine în ajutor: aceste plante frumoase ajută la învingerea căldurii. Haideți să aflăm împreună ce bijuterii verzi frumoase ar trebui să cumpărați imediat.

Odată cu venirea căldurii, casele noastre devin la fel de fierbinți ca cuptoarele. Știți că puteți rezolva problema doar cumpărând plantele potrivite? Iată cele care absorb căldura.

Cum să lupți împotriva căldurii în mod natural

Cu temperaturile în creștere și căldura care devine din ce în ce mai intolerabilă, a rămâne acasă este cu adevărat un mare sacrificiu. Sigur, ai putea porni ventilatoarele și aparatele de aer condiționat, dar apoi facturile la sfârșitul lunii vor fi întotdeauna mai mari.

Cum se rezolvă problema? Suntem pe cale să dezvăluim un secret pe care doar puțini îl știu: există plante care absorb căldura, aducând răcoare în toată casa ta! Sună incredibil, dar este adevărat.

Plantele sunt într-adevăr o resursă prețioasă, dar niciodată apreciate în mod corespunzător. Ele nu numai că decorează și luminează camerele noastre, ci și absorb tricloretilena (halogen alchenă), benzenul, formaldehida și monoxidul de carbon, toate elemente periculoase și dăunătoare sănătății noastre.

Unele, așa cum am menționat mai sus, sunt chiar capabili să ne reîmprospăteze casele. Ce plante ar trebui să cumpărați pentru a vă menține casa rece?

Aceste plante frumoase ajută la combaterea căldurii

Iată aceste plante frumoase care ajută la combaterea căldurii Lista:

1. Aloe Vera

Această plantă uimitoare nu este folosită doar pentru a vindeca pielea și pentru a calma leziunile pielii, ci și pentru a împrospăta mediul. Emite cantități mari de oxigen care pot scădea temperaturile. Dacă cumpărați această plantă veți crea o atmosferă curată și proaspătă, purificând în același timp aerul de unele componente nocive.

Îngrijirea Aloe Vera este foarte simplă. Nu are nevoie de multa apa ci doar de multa lumina. Și nu uitați să nu-i neglijați niciodată frunzele!

2. Ficus elastica

Ați auzit vreodată de Ficus elastica? Cunoscută și sub denumirea de „plantă de cauciuc”, este perfectă pentru captarea căldurii și răcirea mediului. Trebuie sa stii ca, spre deosebire de alte plante, aceasta creste foarte repede asa ca pune-o intr-un loc potrivit pentru a se putea dezvolta fara probleme.

Importanta sa capacitate de transpirație este cea care ajută mediile să atingă gradul potrivit de umiditate, îmbunătățind și calitatea aerului datorită toxinelor sale purificatoare.

3. Ferigă

Această plantă este, de asemenea, perfectă pentru a fi plasată într-un apartament. Frumos nu numai pentru a decora mediul, ci și pentru a răci casa, este adesea recomandat pentru a îmbunătăți calitatea aerului. Pentru a îndeplini aceste sarcini în mod adecvat, trebuie plasată într-un mediu nu prea luminos. Amintiți-vă că necesită udare moderată.

4. Crinul Pacii

Chiar și crinul păcii, cunoscut și sub numele de „ planta Moise”, nu este doar o specie ornamentală, ci este capabil să absoarbă excesul de umiditate și să normalizeze temperatura casei noastre.

Așezați-l într-un loc în care razele soarelui nu îl lovesc direct, altfel riscul să se ardă sau să se ofilească este mare. Această plantă este, de asemenea, capabilă să prevină apariția mucegaiului în casă.

5. Sansevieria

Cunoscută și sub denumirea de limba soacrei”, nu are nevoie de nicio îngrijire specială. Nu necesită prea multă lumină sau prea multă apă. Locuieste foarte bine in apartament. Similar cu planta Aloe Vera, reglează temperatura mediului în care se află și purifică aerul.

Aceste plante frumoase ajută la combaterea căldurii. Sunt ușor de găsit și nu sunt prea scumpe. Trebuie doar să le așezi în cele mai potrivite medii, astfel încât să își poată îndeplini foarte bine sarcina: purificarea aerului și captarea căldurii.

Cu acest sistem, îți poți reîmprospăta locuința fără a apela neapărat la utilizarea de aparate cu consum mare de energie, cum ar fi aparatele de aer condiționat , obținând un avantaj la facturile tale și protejându-ți sănătatea și mediul înconjurător.


5 1 Voteaza
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andronache Rodica
Andronache Rodica
6 luni in urma

Aceste idei practice sint de mare ajutor
Mulțumesc