Plantele în Feng Shui și beneficiile lor


In Feng Shui, plantele au un rol deosebit, intrucat creeaza un camp propriu de energie Chi. Afla din acest articol ce trebuie sa stii despre utilizarea si secretele plantelor in Feng Shui.

In Feng Shui, Plante Feng Shui 1sunt importante tote elementele din natura. Plantele, de exemplu, au un rol deosebit, intrucat acestea determina un camp propriu de energie Chi; mai mult, pe langa faptul ca ajuta la obtinerea unei atmosfere proaspete, ele echilibreaza elementele moarte din locuinta, precum substantantele sintetice, asadar ai mereu in vedere sa ai o planta in casa sau pe balcon.

Specialistii recomanda utilizarea plantelor, datorita energiei pe care o creeaza si faptului ca le elibereaza pe cele blocate. De asemenea, plantele sunt responzabile pentru starea de sanatate si prosperitate a locuintei tale. O gradina frumoasa sau un colt verde, cu plante frumoase si sanatoase este cel mai bun semn ca respectivul camin are parte de un bun Feng Shui. Energia pe care plantele o emana denota faptul ca locuinta prezinta un Chi vibrant, care atrage sanatatea, prosperitatea si fericirea.

Pentru ca plantele sa aiba o durata de viata cat mai lunga, este imperios sa le acorzi ingrijirile necesare. Nu uita sa le cureti, uzi si sa le tratezi cu ingrasaminte in mod curent; de asemenea, atunci cand frunzele sau florile se vestejesc, trebuie sa le indepartezi cat mai rapid, ca sa nu influenteze Chi-ul. Este de bun augur sa ai mereu in locuinta flori proaspat taiate, intrucat acestea aduc noroc, insa, la primul semn de ofilire, ai grija sa le arunci numaidecat.
Printre plantele Plante Feng Shui 2pe care specialistii Feng Shui le recomanda amintim planta de jad, bambusul, portocalul, lamaiul, care simbolizeaza sanatatea, dracaena, care reprezinta lemnul si focul, crinul, care da sentimentul de stabilitate si care aduce liniste in zonele agitate ale casei, trandafirul japonez, narcisa, care stimuleaza motivatia si vointa, daca este amplasata in zona de nord-est, liliacul, orhideea si magnolia, care aduc noroc.

Daca doriti sa respectati principiile Feng Shui, evitati sa folositi plante cu frunze ascutite, care inteapa. Aceste plante pot fi amplasate doar langa computer sau televizor, pentru a absorbi energiile negative, ori la intrare, in exterior, pentru a proteja locuinta. Exemple de plante ce nu ar trebui utilizate sunt cactusii, trandafirii, precum si bonsaii, care se considera ca au un Chi negativ, din cauza cresterii si dezvoltarii intrerupte ale acestora, generate de modul lor de obtinere.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile