3 zodii care vor mereu să câștige într-o ceartă. Și ei câștigă!


Indiferent dacă vă certați cu partenerul, cu cel mai bun prieten sau cu copilul, unii oameni pur și simplu nu par să câștige niciodată o ceartă. Acest lucru se datorează faptului că uneori ne agățăm cu înverșunare de propriul nostru fel, așa că devenim prea emoționali și ne pierdem mintea limpede și gândirea logică. Dar uneori ne confruntăm cu un adversar care este absolut pregătit de fiecare dată și nu va da înapoi nici un centimetru până când va câștiga.

Semnul solar în care te-ai născut joacă, de asemenea, un rol important în asta. Unii oameni au un dar special de la naștere că pot scăpa cu totul și pot câștiga fiecare ceartă sau dezbatere. Chiar și atunci când simți că ești pregătit și încărcat cu argumente. Cu care nu poți câștiga niciodată?

Capricornul

Nimeni nu rămâne calm și liniștit în timpul unui conflict precum Capricornul. Una dintre cele mai bune moduri de a câștiga o ceartă este să introduci în ea cu gânduri clare și logice. Și Capricornul poate face asta perfect. Nici măcar nu are nevoie să obțină un doctorat pentru a o face, doar știe cum să o facă. În plus, Capricornului nu se teme să intre într-un conflict, pentru că este perfect pregătit pentru el în prealabil. Capricornii sunt conduși de planeta Saturn, așa că știu să folosească limitările în avantajul lor și să împingă întotdeauna granițele fără a le depăși. Dacă ai de gând să te lupți cu iconicul savant Capricorn, asigură-te că ai argumente bune sau nu vei avea nicio șansă. Într-adevăr? Poate nici nu încerca.

Scorpionul

A cunoaște un Scorpion înseamnă a-i câștiga afecțiunea, dar chiar și atunci, nu poți fi sigur că nu te vor intimida odată ce te vei încrucișa cu ei. Nu doar natura lor misterioasă îi permite Scorpionului să câștige fiecare ceartă, ci și capacitatea lor de a rămâne mereu la curent cu lucrurile și de a avea controlul. Cheia persuasiunii este să nu vă lăsați duși de emoție atunci când încercați să faceți un punct. Chiar dacă Scorpionii sunt semne de apă și au un pic cam greu cu emoțiile lor, ei nu sunt dispuși să se deschidă oricui. Conduși de planeta războinică Marte, Scorpionii secreti sunt mari strategi și câștigă întotdeauna. Unii ar putea numi asta manipulare, dar doar că își cunosc foarte bine publicul.

Fecioara

Există o linie fină între „a câștiga întotdeauna argumentul” și „a avea întotdeauna dreptate”. Fecioara încalcă adesea această limită. Dar încă merită un loc pe această listă și asta pentru că Fecioarele tind să creadă că au dreptate și, de obicei, au. Conduse de Mercur, planeta comunicării, abilităților tehnice și flexibilității constante, Fecioarele știu să o facă să funcționeze în orice situație. Superputerea lor este că încearcă întotdeauna să rezolve o problemă, așa că nu încep niciodată să se certe doar de dragul de a se certa (ca un Berbec, de exemplu). Fecioarele gândesc repede și iau întotdeauna în considerare cu atenție toate detaliile înainte de a sari într-o ceartă. Deși este greu să recunoști înfrângerea (mai ales pentru un Taur încăpățânat), să mergi pe traseul Fecioarei nu este niciodată un lucru pe care îl regreti.


5 1 Voteaza
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile