plante care atrag bogatia

Plante care atrag bogăția și prosperitatea conform Feng Shui


Dacă cauți să atragi bani și abundență în casa ta, plantele de interior pot fi răspunsul. Într-adevăr, acestea nu sunt folosite doar pentru a vă decora interiorul. Potrivit Feng Shui chinezesc, anumite plante sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a alunga energia proastă și de a invita prosperitatea și norocul în casa cuiva. Descoperă aceste plante norocoase pentru a atrage bani și prosperitate către tine.

Plantele de interior sunt un adevărat bun decorativ pentru casa ta. Ideale pentru a-ți armoniza interiorul și pentru a curăța aerul ambiant, anumite plante sunt renumite pentru a atrage bani și abundență. Aceste 4 plante sunt un adevărat farmec norocos conform Feng Shui.

Ce este Feng Shui?

Cunoști Feng Shui? Este o practică ancestrală chineză care atrage din ce în ce mai mulți oameni în căutarea liniștii. Secretele bunăstării asiatice fascinează pe toată lumea.. nu-i așa?

Feng Shui este un amestec de credințe, tradiții, bun simț. Pe scurt, el consideră că pentru a trăi în armonie cu mediul nostru, energia trebuie să curgă fluid prin univers. Și asta poate ajuta la găsirea echilibrului în diferite aspecte ale vieții.

Pentru a avea o bună practică de Feng Shui acasă, este necesar să respectați anumite reguli de amenajare a încăperilor. Acest lucru ajută la stabilirea unor relații armonioase, la menținerea sănătății și la atragerea prosperității în casă. Dar dacă nu respectați regulile, puteți atrage nenorocirea și puteți suferi consecințele tragice care vin odată cu ea.

Pentru a face bine, trebuie să ții cont de cele 5 elemente: lemn, foc, pământ, metal și apă și să găsești echilibrul între forța Yin și forța Yang. Fiecare camera din casa are propriul sau simbolism si trebuie organizata intr-un mod anume. Orientarea mobilierului, prezenta sau absenta anumitor obiecte, plante verzi, alegerea unei culori, toate acestea au impact asupra circulatiei energiilor. Dacă respectăm toate aceste reguli, putem fi siguri că avem Feng Shui bun acasă.

Care sunt cele 4 plante de apartament norocoase care atrag prosperitate și bani în casă?

Aceste 4 plante sunt cunoscute în tradiția Feng Shui pentru a aduce noroc și a aduce bani și bogăție casei.

Dragonul african tropical pentru a atrage prosperitatea

dragonul african

Dracaena, numită și arborele dragonului, este o plantă ornamentală caracterizată prin frunze arcuite și lanceolate. Originar din Africa tropicala sau Asia, dragonul este o planta rezistenta, usor de intretinut. Pe lângă aspectul estetic, această plantă este cunoscută pentru proprietățile sale depoluante. Într-adevăr, absoarbe toxine precum formaldehida, xilenul, tricloretilena și benzenul. Arborele de dragon este, de asemenea, cunoscut pentru a aduce prosperitate, datorită în special rezistenței și longevității sale. Dracaena fragrans este, de fapt, una dintre cele mai populare plante în căutarea norocului, potrivit Feng Shui. Referindu-ne la această artă milenară de origine chineză, această plantă ar trebui plasată în interior, orientată spre nord-est, pentru a promova abundența.

O plantă feng shui pentru a atrage bani: Rue officinalis

rue oficialis

Rue officinalis sau fetid este un arbust peren cu frunze, cu frunziș veșnic verde. Această plantă se caracterizează prin mirosul ei puternic, care poate fi apreciat de unii și disprețuit de alții. Folosita la gatit cu alte ierburi, aceasta planta este folosita si in homeopatie, mai ales pentru ameliorarea problemelor articulatiilor. Dincolo de proprietățile sale, acest arbust este cunoscut și că aduce prosperitate, noroc și bani casei. Rue officinalis este ușor de întreținut. Necesită puțină apă și nu necesită îngrășământ. Un pic de compost primăvara va fi suficient. Rezistă, această plantă nu este supusă atacurilor paraziților sau dăunătorilor. Pe de altă parte, o iarnă umedă i-ar putea deteriora frunzele. Într-adevăr, deși fiind rustică, rue officinalis nu suportă iernile umede. Poate rezista la frig pana la -15°C, dar ai grija la umiditate!

Ce să pui într-o casă pentru a aduce noroc: Fittonia

fittonia

Această plantă ornamentală perenă, originară din America de Sud, se caracterizează prin frunzișul său decorativ, dar și prin energia pe care o transmite. Feng Shui atribuie energie pozitivă Fittoniei. Frunzele sale netede și conturate înseamnă că energia yin curge prin plantă. Aceasta este o energie prietenoasă și creativă. Fittonia are și particularitatea de a atrage bogăția în casă, datorită frunzelor sale care arată ca niște monede.

Și asta nu e tot! Această plantă oferă și motivație. Răsfățați-vă cu această plantă dacă aveți de gând să începeți un nou proiect sau să vă mutați, conform principiilor acestei discipline chineze.
Ușor de întreținut, fittonia nu necesită multă îngrijire. Poate crește în zone cu lumină slabă, evitând în același timp expunerea la lumină puternică și o puteți uda doar când substratul se usucă.

Pilea peperomioides

Pilea peperomioides, numită și planta banilor chinezi, se caracterizează prin frunzișul său care amintește de bani. Într-adevăr, frunzele sale sunt rotunde, asemănătoare monedelor. Această plantă suculentă este ușor de îngrijit. Poate locui în locuri slab iluminate. Îi place umbra parțială deoarece nu suportă razele directe ale soarelui. Lumina directă îi poate pârjoli frunzișul. În ceea ce privește udarea, udați-vă pilea de două ori pe săptămână vara și distanțați aportul de apă cu 10 zile în timpul iernii.
Alte plante, cum ar fi bambusul norocos și planta de jad, atrag de asemenea abundență și sunt, de asemenea, mai ușor de întreținut.

Aceste plante decorative de frunziș vor alunga vibrațiile negative, vor aduce energie pozitivă în casa dvs. și vor atrage abundența și prosperitatea. În plus, sunt ușor de întreținut!


4.5 2 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile