Îngrășământul natural care ajută florile tale să aibă rădăcini puternice și flori constant


Daca vrei sa ai o gradina constant luxurianta, atunci sfaturile noastre sunt pentru tine. Cu acest ingredient vei avea radacini foarte puternice si multe flori.

Dacă plantele tale se ofilesc sau se luptă să înflorească, nu-ți face griji. Avem o soluție care vă va rezolva problema. Cu acest ingredient vei avea rădăcini foarte puternice și flori luxuriante pe tot parcursul anului.

Cum să vindeci plantele fără substanțe chimice

Îngrijirea plantelor nu este o sarcină ușoară, mai ales pentru cei care nu sunt experti. Nu este suficient să studiezi caracteristicile plantelor sau florilor pentru a putea avea grijă de ele, dar trebuie puse în practică și câteva sfaturi pentru a obține rezultate grozave.

Cea mai frecventă și adesea făcută greșeală se referă în general la udarea plantelor. Mulți oameni cred că orhideea Phalaenopsis și anthurium ar trebui să primească aceeași cantitate de apă – aceasta este o gândire absolut greșită.

Fiecare plantă, în funcție și de originea sa geografică, va avea nevoie de mai multă sau mai puțină apă. De exemplu, Anthurium, care este originar din junglele tropicale columbiene, va avea nevoie de mai multă apă decât o orhidee care are nevoie de udare mai moderată.

Ceea ce este cel mai important de evitat este așa-numitul stres hidric. Același lucru este valabil și pentru lumină: plantele nu au întotdeauna nevoie de iradiere directă, dimpotrivă. În unele cazuri, razele soarelui pot provoca doar daune, cum ar fi uscarea frunzelor și arderea rădăcinilor.

Apropo de rădăcini, dacă vrei să ai o grădină luxuriantă cu plante puternice și multe flori, atunci ai nevoie de acest ingredient. Nu aveți nevoie de substanțe chimice sau îngrășăminte nenaturale. Reteta pe care ti-o oferim este simpla dar mai presus de toate ecologica!

Cu acest ingredient vei avea radacini foarte puternice si multe flori

Care este ingredientul magic pe care trebuie să-l obțineți? Vă spunem imediat: este vorba despre orez! Boabele acestei cereale vor face minuni grădinii tale. Există trei tehnici pe care le puteți folosi.

Uumpleți un pahar cu boabe de orez și turnați-le într-un blender. Amestecă timp de 5 minute și vei obține pudră de orez. Acesta din urmă, care este cu adevărat hrănitore, o vei folosi pentru a fertiliza solul plantelor tale: vei vedea că vor crește puternic, că vor avea rădăcini robuste.

doua tehnică constă în schimb în a lăsa boabele de orez la macerat în apă rece timp de 30 de minute. După acest timp, veți folosi apa, care între timp a absorbit proprietățile nutritive ale orezului, pentru a vă uda plantele.

treia și ultima tehnică constă în a lăsa un pahar care conține boabe de orez la înmuiat în apă clocotită timp de 10 minute. Tot in acest caz vei folosi apoi apa pe care o vei filtra pentru a-ti uda plantele.

Apa de orez este bogată în nutrienți precum potasiu, fosfor și magneziu, care vor ajuta plantele să dezvolte rădăcini puternice și sănătoase. Este nevoie de doar 6 linguri de apă de orez pentru fiecare plantă pentru a obține rezultate incredibile: plantele tale vor prospera luni de zile.

Pe lângă fosfor, potasiu și magneziu, orezul conține și multe proteine ​​care vor permite nu numai rădăcinilor să crească mai bine prin absorbția tuturor nutrienților necesari, ci și frunzelor să dobândească strălucire și culori strălucitoare.


5 4 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile