Cum cureți în două minute o tigaie arsă


Atunci când gătești pentru o perioadă mai lungă la o temperatură ridicată în tigaie, sunt șanse extrem de mari ca aceasta să se ardă și să capete o crustă închisă la culoare. Acesta este coșmarul oricărei gospodine, pentru că înseamnă zeci de minute de frecat tigaia cu diverși detergenți și bureți.

Dacă ți s-a întâmplat și ție până acum și nu știi ce să faci pentru a curăța tigaia într-un timp cât mai scurt, noi avem soluția perfectă pentru tine. Se pare că fierberea tigăii arse timp de două minute cu câteva ingrediente speciale te poate scuti de minute prețioase de frecat. Ești curioasă cum poți curăța tigaia arsă în cel mai scurt timp? Află mai jos!

Cum cureți tigaia arsă în doar două minute
Pentru a scăpa de resturile alimentare arse din tigaie fără să fie afectat stratul de protecție, ai nevoie de câteva ingrediente care se găsesc în orice bucătărie. Iată de ce ai nevoie pentru a curăța rapid tigaia arsă:

– 1 cană de oțet;

– 2 linguri de bicarbonat de sodiu;

– 1 cană de apă;

– 1 burete de sârmă.

Cum procedezi:

1. Umple tigaia arsă cu apă până când fundul acesteia este acoperit complet, apoi adaugă oțetul.

2. Lasă tigaia pe foc până începe să fiarbă apa, apoi dă-o la o parte.

3. Adaugă bicarbonatul de sodiu, apoi lasă-l câteva secunde să acționeze. Spală tigaia și apoi înlătură cu ajutorul buretelui din sârmă resturile de pe fundul acesteia.

4. În cazul în care mai există câteva porțiuni care nu se desprind, fă o pastă din bicarbonat de sodiu și câteva picături de apă. Lasă această pastă să acționeze câteva minute pe porțiunile arse, apoi înlătur-o cu un burete. Murdăria ar trebui să se desprindă mult mai ușor acum.

Uită de minutele chinuitoare de frecat tigăile! Folosește această soluție și curăță tigăile arse în doar două minute, cu eforturi minime!


5 1 Voteaza
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Varlan Elena
Varlan Elena
2 ani in urma

Dorian,cum desfudam țevile de la baie? Ce soluție recomanzi?