Casa de vacanta cu 3 camere. Costa 27.000 de euro si e gata in 30 de zile


Cei care isi doresc relaxare pe termen lung, pe timpul pandemiei, si au deja un teren departe de agitatia din orase, pot opta pentru o casa de vacanta cu trei camere. Poate gazdui chiar si o familie cu doi copii, costa 27.000 de euro si este gata in aproximativ o luna.

Casa de 27.000 de euro are un living cu bucatarie open space, cu o suprafata totala de aproape 16 metri patrati. Cele doua dormitoare ale locuintei de vacanta au 9,1 si, respectiv, 7,9 metri patrati, iar baia – 3,1 metri patrati. La toate acestea se adauga si o terasa care nu este deloc mica, aceasta avand 17 metri patrati.
Firma care livreaza casa a ales o structura metalica cadru, utilizata in constructia de containere si recunoscuta pentru rezistenta la seism si alti factori externi. Pentru izolatia exterioara se foloseste polistiren expandat EPS 80-100mm, peste care este montat lambriul de exterior din lemn sau PVC, La interior, se merge pe panou termoizolant cu grosimea de 40 mm, vata minerala cu grosimea de 50 mm.

Firma care ofera la vanzare casa de vacanta este din judetul Bacau. A fost infintata in anul 2006 ca o companie romaneasca cu capital 100% privat. In cei 12 ani de experinta in proiectare, consultanta si executie cu diversi clienti, atat din sectorul public, cat si cel privat, preocuparea celor din firma a fost dezvoltarea continua a solutiilor oferite, avand o grija extraordinara pentru nevoile clientilor nostri.

„Punctualitatea si seriozitatea ne caracterizeaza mai presus de orice, putand spune, dupa toti acesti ani, ca acestea ne sunt atuurile principale. De asemenea, serviciile pe care le oferim au in centru consumatorul final, oferind confort, siguranta si eficienta”, se arata intr-un mesaj postat pe site-ul companiei.

Exista si firma romanesti care construiesc case de vacanta din lemn. Una va fi ridicata la Slanic Moldova are un pret care pleaca de la 13.900 de euro si creste in functie de finisaje si dotari. Amestec dintre rustic si modern, locuinta vine sa satisfaca cerintele celor mai exigenti datorita suprafetei rezonabile si materialelor folosite. Toate detaliile le gasiti in acest articol de pe site-ul nostru.
Sursa: termostarconstruct.ro


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile