logofullblack

Scule electrice care îți fac viața mai ușoară


Gama de scule electrice pe care o ai în atelier îți poate simplifica munca, atunci când începi un proiect de reparații, construcții și remodelări. În funcție de nevoile gospodăriei tale, poți alege scule electrice care să-ți sporească eficiența atunci când lucrezi în casă, curte sau grădină.

Iată o listă de scule electrice recomandate de zep.ro, de care ai nevoie dacă vrei să lucrezi eficient și rapid. Pe măsură ce trece timpul, vei ajunge să-ți completezi colecția de instrumente și scule și să te bucuri de o muncă mai ușoară.

Bormașină electrică cu percuție

Bormașina electrică cu percuție este extrem de utilă în colecția de unelte a oricărui meșter. Cuprinde o gamă largă de utilizări, fiind destinată operațiunilor de găurire în beton, metal, plastic și lemn.

Bormașinile electrice cu percuție sunt dotate cu motoare puternice, care să permită utilizarea în materiale de duritate diferită.

În general, bormașina electrică cu percuție funcționează cu mod revers și reglare electronică a vitezei, ceea ce poate permite utilizarea acesteia și cu rol de șurubelniță.

Aparat de sudură

Pentru lucrările de amenajare și construcție care implică lucrul cu metal, aparatul de sudură electric face parte din gama de scule pe care trebuie să le ai neapărat în atelier.

Pe zep.ro găsești variante diverse de aparate de sudură electrice, însă recomandarea este să-l alegi pe cel potrivit pentru proiectul și nevoile tale, după o cercetare adecvată.

Un aparat de sudură electric are multiple avantaje, printre care și faptul că poate suda cu toate tipurile de electrozi (electrozi rutilici, electrozi bazici, electrozi inox etc.).

Datorită faptului că poate suda materiale începând de la oțel aliat și nealiat, oțel inoxidabil, fontă și până la cupru, aparatul de sudură va fi instrumentul perfect pentru construcții.

Pentru uz în gospodăria proprie sau în atelier, recomandăm să alegi un aparat de sudură electric de gabarit redus, dar robust, fiabil și ușor de întreținut. Acordă atenție și indicațiilor tehnice de reglaj continuu al curentului de sudură și de protecție termică cu termostat.

Mașină de tuns iarba

Gazonul perfect întreținut este idealul unei gospodării cu grădină și curte. Ca să-ți faci treaba mai ușoară și să fii cât mai productiv atunci când întreții gazonul, alege o mașină de tuns iarba electrică potrivită nevoilor tale.

mașină electrică de tuns iarba îți va reduce considerabil timpul petrecut în curte și va fi unealta potrivită pentru un gazon perfect.

Atunci când îți alegi mașina de tuns iarba, ia în considerare să fie construită pentru curțile de dimensiuni medii și mari, cu reglare rapidă a înălțimii de tăiere. Motorul puternic si un mecanism performant de ajustare a înălțimii ce presupune mai puțină implicare din partea utilizatorului sunt alte elemente cheie de luat în considerare atunci când cumperi mașina de tuns gazonul.

Recomandăm folosirea mașinii electrice de tuns iarba pentru îngrijirea regulată, săptămânală a gazonului.

Motocoasă electrică

Pentru grădini sau curți năpădite de ierburi, o motocoasă electrică îți va fi de ajutor și-ți va face viața mai ușoară în gospodărie.

Motocasa electrică sau trimmerul electric va fi ideal pentru terenul din gradină, cu ajutorul căruia pot fi îndepărtate buruienile de pe lângă garduri, pereți, copaci sau arbuști.

Motocoasa electrică poate fi folosită, în unele cazuri, și pentru gazon, pentru tăierea și înfrumusețarea marginilor acestuia. Când îți alegi motocoasa sau trimmerul electric, acordă atenție designului ergonomic și ușurinței de utilizare.

Ferăstrău circular electric

Ferăstrăul circular electric este o unealtă extrem de utilă în proiectele din gospodărie.

Este adecvat pentru tăierea longitudinală, transversală, de îmbinare la colț pe suporturi fixe în lemn masiv, plăci aglomerate, material plastic și materiale de construcție ușoare.

Setările de adâncime și de înclinare a tăieturii fac utilizarea unui ferăstrău circular foarte ușoară, pentru o gamă diversă de întrebuințări și proiecte.

Pentru productivitate și precizie, ferăstrăul circular electric este livrat, de regulă, cu o riglă de ghidare, ca să nu existe urmă de greșeală în proiectele tale.

Lista de unelte și scule electrice esențiale pentru proiectele tale poate fi nesfârșită și va fi actualizată pe măsură ce începi să lucrezi în atelier. Cu toate acestea, câteva dintre cele mai utilizate scule electrice din lista de mai sus se vor dovedi foarte utile și îți vor salva timp în curte, grădină sau atelier.

Pe zep.ro găsești o gamă diversă și extinsă de instrumente, echipamente și scule electrice care-ți vor spori productivitatea în atelier și vor face proiectele tale de construcții și amenajare mai plăcute și mai ușoare.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile