Iată cum putem transforma becurile arse în decorațiuni de iarnă superbe – 2 proiecte creative


Uitandu-va peste proiectele din articolul de astazi o sa va ganditi din start ca sunt putin mai greu de realizat, deoarece obiectele folosite se incadreaza in categoria celor care se sparg foarte repede daca nu sunt manuite cu grija.

Ei bine, daca nu ati ghicit va spunem noi ca este vorba despre becurile pentru iluminat, becuri pe care vrand nevrand suntem nevoiti cu totii sa le schimbam din cand in cand.

Asadar, daca tocmai ati schimbat niste becuri, nu le aruncati pentru ca va dam noi idei de a le transforma in decoratiuni de iarna, destul de interesante si de inedite, spunem noi.

Este foarte adevarat faptul ca, fiind atat de firave, e nevoie de multa precizie atunci cand sunt folosite diverse unelte pentru dezmembrarea lor, insa de data aceasta nu trebuie decat sa le vopsiti si sa le decorati cu mici bucatele de materiale colorate, transformandu-le in superbe ornamente cu care puteti decora un bradut de Sarbatori.

Iar daca nu stiti de unde sa incepeti un astfel de proiect, va spunem noi cum sa le realizati deoarece v-am pregatit tutoriale care va arata toate etapele pe care trebuie sa le parcurgeti pentru a fi siguri de reusita.

Deoarece detaliile sunt cele care transforma astfel de ornamente in unele amuzante, ne-am gandit si la cateva idei de a realiza niste accesorii precum caciulite in miniatura.

sursa: ideipentrucasa.ro


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile