Dezastru intr-un subsol de bloc din Romania. Un clujean si-a facut iaz de peste


Beciul unui bloc din Cluj-Napoca gazduieste nici mai mult, nici mai putin decat un iaz cu peste, o adevarata monstruozitate in care pestii mor pe capete si care atrage bineinteles gandacii. Iazul este un focar de infectie pentru cei care locuiesc in imobilul unde, la parter, functioneaza si un cabinet stomatologic. Si se pare ca este acolo de ani de zile.

Informatiile, insotite de imagini, au fost trimise Ziarului de Cluj de un cititor. Blocul care “beneficiaza” de aceasta improvizatie situat pe strada Craiova 2-4.

Amenajarea piscicola a fost realizata prin betonarea peretilor de jur imprejur si prin acoperirea acestora cu o tentativa de hidroizolatie, prinsa de pereti cu scanduri batute in cuie. Pe margini, asezate improvizat pe caramizi, au mai fost amplasate diverse instalatii prin care apa este bagata in bazin si oxigenata.

Tinuti in conditii improprii, pestii mor tot timpul, cei vii ajung sa inoate printre cadavre, iar bazinul este periodic golit si reumplut si repopulat cu alti pesti care au aceeasi soarta.

In beci au mai fost depozitate diverse accesorii de pescuit si vanatoare, precum si doua tinte pentru tir pe pereti.

Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si Directia de Sanatate Publica au fost sesizate.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile