Datorită acestui truc viteza Internetului este de 3 ori mai mare! Sunt extrem de mulțumit de această idee!


Cu cât mai departe se află dispozitivele de router, cu atât mai slab este semnalul Wi-Fi! Mulți uită de acest motiv și se plâng că viteza internetului de acasă este mică. Lungimea undei radio care leagă laptopul, tableta sau smartphone-ul la rețea este de 12 cm. Dacă doriți ca internetul de acasă să lucreze perfect, încercați să aplicați în practică următoarele sfaturi de creștere a undelor Wi-Fi. Recomandările noastre vă vor ajuta să uitați de încărcarea foarte înceată a paginilor web. Credeți-ne și bucurați-vă de un rezultat eficient! Viteza internetului va fi de câteva ori mai mare. Cum să îmbunătățiți semnalul”

1. În centrul casei

Dispozitivul care transmite undele Wi-Fi trebuie să se afle în centrul apartamentului. Astfel undele se vor propaga uniform spre orice colț al casei.

2. Ridicați-l mai sus

Nu puneți niciodată dispozitivul pe podea. În acest caz practic toate undele vor merge spre vecinii de jos. Cel mai bun loc este pe perete, mai aproape de pod. Această poziție favorizează un semnal foarte puternic!

3. Îndepărtați alte dispozitive

Tehnica care se află alături de router micșorează puterea semnalului. Televizorul sau computerul nu trebuie să fie situate lângă acest dispozitiv.

4. Jucați-vă cu antenele!

Dacă router-ul are două antene, plasați una dintre ele vertical, iar pe cealaltă orizontal. În această poziție router-ul va transmite mai bine semnalele. Încercați diferite poziții ale antenei și determinați care este mai avantajoasă pentru un semnal puternic.

5. Harta semnalului Wi-Fi

Există aplicații speciale care arată harta semnalului în locuința dvs. Dacă veți instala un astfel de program, veți înțelege imediat unde este cel mai bun loc pentru plasarea routerului și de ce în unele locuri nu este niciodată Internet.

Cunoștințele elementare de fizică vă vor ajuta să soluționați problema cu internetul! Nu pierdeți timpul așteptând încărcarea paginilor preferate, dar urmați sfaturile noastre de îmbunătățire a funcționării router-ului.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile