uscare rufe

Cum să usuci hainele acasă iarna fără uscător


Câteva sfaturi mici pentru a vă usca perfect rufele în timpul sezonului de iarnă chiar și fără uscător.

Uscatorul este cu siguranta cea mai rapida si eficienta metoda, in timpul sezonului de iarna, pentru a avea rufe uscate si parfumate. Doar introduceți rufele, setați un program și așteptați sfârșitul ciclului.

Totuși, atunci când nu avem acest aparat trebuie să încercăm să găsim soluții valide care să ne permită să usucăm rapid rufele. De fapt, daca ramane umed o perioada indelungata, capata un miros neplacut asa ca este necesar sa le spalati din nou.

Să luăm în considerare, de asemenea, că rufele agățate iarna, atât în ​​interior, cât și în exterior, nu scapă niciodată complet de umiditate. Dar există câteva măsuri de precauție pe care le poți lua. Desigur, primul pas se referă la eliminarea apei de spălare.

Nu numai că va fi necesar să setați ciclul de centrifugare la viteza maximă disponibilă, dar să o faceți de două ori. Procedura dublă vă permite să scoateți rufele din tambur și să le găsiți abia umede.

Cel mai bun loc ar fi un loc cald și uscat. Daca singurul loc pe care il avem la dispozitie este baia atunci va fi necesar sa instalam si un dezumidificator pentru ca cu siguranta este cea mai umeda incapere din casa.

Acest lucru accelerează uscarea și limitează riscul de formare a mucegaiului pe haine și pereți. Unii oameni pun hainele direct pe calorifere, dar acesta nu este modul corect de a face acest lucru.

În primul rând pentru că puterea de încălzire din mediul înconjurător este limitată și, în plus, prin aceasta, costurile facturilor cresc. În plus, hainele s-ar putea distruge. Cel mai bun lucru este să le pui pe un suport de uscare și să-l apropii de calorifer.

Utilizarea unui suport in aer liber

Dacă amplasați suportul de uscare în afara casei, trebuie să alegeți un loc adăpostit.

Unde există un șopron, un balcon sau o verandă. Mai bine să-l ții afară numai după-amiaza , mai ales dacă este însorit. Apoi va fi adus înapoi în casă la primele ore ale dimineții.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile