mucegai

Cum să îndepărtați mucegaiul de pe pereții casei într-un mod simplu și decisiv în 15 minute pentru a evita pericolele pentru sănătatea noastră


Pe lângă faptul că este neplăcut, mucegaiul de pe pereții casei este un potențial inamic al sănătății deoarece te expune la riscuri grave, așa că este bine să știi să elimini consecințele unui nivel excesiv de umiditate în încăperi.

Fenomenul de condens tinde să se formeze pe pereți prin erodarea acestora, pe măsură ce se infiltrează în interior dând viață unei ciuperci: mucegaiul care radiază progresiv de la pereți la mobilier, dispersând astfel un miros supărător în aer.

Mucegaiul nu este doar dușmanul mediilor domestice, ci și al sănătății noastre, prin însăși compoziția sa, caracterizată printr-o masă de toxine care ajung să se depună în căile respiratorii, activând astfel episoade de alergii dar și cazuri de boli de mucegai.

Este important să interveniți eficient și prompt pentru a elimina mucegaiul de pe pereți pentru a evita nu numai daune materiale, ci și pentru a păstra bunăstarea întregii familii, în special a celor mai fragili membri.

Cum să scapi de mucegaiul din pereții casei

Iată cum să scapi de mucegaiul din casa ta

Cu acest remediu simplu in 15 minute se va putea contracara prezenta mucegaiului pe peretii casei, eliminand definitiv umiditatea de pe pereti. Poti folosi aceasta solutie usor de facut acasa care actioneaza direct asupra condensului eliminand-o rapid, lasand peretii curati, dezinfectati si cu un miros placut.

Pentru a pregăti acest produs pentru a elimina mucegaiul de pe pereții casei, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 700 ml apă
  • 2 linguri de bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri de sare fină
  • 4 linguri de peroxid de hidrogen (apa oxigenata)
  • 1/2 cană de înălbitor

Aveți nevoie de o sticlă dotată cu o mufă de pulverizare în care să turnați diferitele ingrediente, folosind o pâlnie, acordând atenție ordinii în care sunt enumerate. Incepem cu apa pentru a incheia procedura turnand inalbitorul, insa inainte de acest pas este bine sa agitam sticla pentru a amesteca si dizolva toate ingredientele.

Rezultatul este un produs anti-mucegai puternic de utilizat imediat, de îndată ce spuma a scăzut, soluția trebuie pulverizată direct pe perete și lăsată timp de 15 minute.

După această așteptare, ștergeți suprafața cu o cârpă moale, repetând operația dacă este necesar după două zile, lăsând-o să acționeze câteva minute de această dată, pentru a obține astfel un rezultat satisfăcător.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile