A amestecat aceste 2 ingrediente și vesela ei arăta ca nouă. Cea mai bună soluție de curățat pentru bucătărie!


Fiecare gospodină știe cât de greu este să cureți ustensilele din bucătărie de grăsime și arsură. Desigur, în magazine putem găsi o mulțime de detergenți, dar aceștia de regulă sunt scumpi. În plus, mulți se tem de excesul de componente chimice din compoziția acestor produse.

Astăzi veți învăța cum să faceți o pastă de curățare universală, care, în doar câteva clipe poate fi preparată din produse ușor disponibile. Eu o folosesc tot timpul și sunt foarte mulțumită de ea! Cratițele arată ca noi…

Soluție de curățare pentru bucătărie
Veți avea nevoie de următoarele

 • 1/4 de pahar de bicarbonat de sodiu
 • 1/4 de pahar de apă oxigenată

 • Mod de aplicare:

  1. Amestecați aceste două ingrediente. Aplicați soluția obținută pe suprafața cu arsură și lăsați să acționeze timp de 5 minute. Apoi spălați bine vasele cu un burete moale. Veți fi surprinsă de rezultatul obținut! Soluția de curățat universală dă rezultate imediat.
  2. Această soluție naturală este ideală pentru curățarea ustensilelor de bucătărie. Ea poate fi folosită pentru curățarea vaselor emailate și a ustensilelor din oțel inoxidabil, de asemenea, ea curăță bine aragazul, cuptorul, dulapurile de bucătărie și mânerele. Reiese că este o soluție de curățare multifuncțională!

  De reținut că această soluție eficientă de curățare trebuie să fie preparată înainte de fiecare utilizare, deoarece apa oxigenată se descompune rapid și își pierde proprietățile.

  Nu uitați să spuneți prietenelor despre această soluție magnifică! Sunt sigură că ele vor fi bucuroase să încerce efectul magic al acestui produs natural de curățare și vor fi mulțumite de rezultat.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile