16 idei superbe de mobilă din paleți pe care o poți face singur


În ultimii ani, reciclarea materialelor vechi sau pe care nu le mai folosim a devenit tot mai populară, pe măsură ce tot mai mulți oameni realizează că trebuie să protejăm mediul înconjurător și să generăm tot mai puține deșeuri, relatează publicația online brightside.me.

Totodată, grija față de natură poate duce și la nașterea unor idei inedite: cauciucurile, PET-urile din plastic, obiectele vechi și chiar și sfoara au devenit o nouă materie primă ieftină, din care oricine are răbdare și puțină imaginație poate crea obiecte decorative sau piese de mobilier foarte frumoase.

Pe lista noilor tipuri de materiale folosite pentru decorarea locuinței au apărut și paleții din lemn. Deși la prima vedere aceste grătare din lemn par destul de anoste și de neinteresante, ele pot fi transformate în adevărate bijuterii.
De la obiecte artistice pentru decorarea casei la piese de mobilier cu o utilitate clară, paleții din lemn pot lua forme extrem de diverse.

Pot fi vopsiți, tăiați, sculptați sau legați astfel încât să se transforme în paturi, fotolii, leagăne, măsuțe de cafea, suporturi pentru unelte, rafturi, canapele, scaune sau grădini verticale.

Iar avantajul lor este dublu: arată foarte frumos și sunt și ieftini. Cu ajutorul lor îți poți fabrica singur mobila din casă: în acest fel vei economisi cu siguranță sume importante de bani pe care altfel le-ai fi lăsat în magazinele de mobilă.

Iată 16 idei de a folosi paleții din lemn într-un mod foarte ingenios, prezentate de brightside.me:


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile