tunsori baieti

Tunsori baieti la modă 2022 în 200 de imagini


Decupat modern, coafură în stilul anilor 90, look-uri umbrite și elegante, iată tunsori baieti la modă in 2022 din care să vă inspirați!

Cele mai bune tunsori de baieti pentru 2022: scurte, lungi, cu smoc, ondulate, hai sa vedem toate ideile si tendintele pentru noua ta tunsoare.

tunsoare barbati 2021 -2022

Tunsoarea baietilor 2022: păr scurt, cu linia și smocul pieptănat și dezordonat, păr ondulat sau chiar lung… Indiferent dacă ai 20, 30 sau 50 de ani, nu contează.

tunsoare-om-2021-foto

Iată cele mai bune 100 de tunsori și coafuri pentru baieti ale momentului din care să alegi pentru o reîmprospătare a stilului tău.

tunsoare barbati 2021

Tunsoarea bărbaților 2022: tendințele anului

Tunsoare-om-fotografii-tendinte-2021-

Dacă ar fi să căutăm un numitor comun pentru a identifica tendința generală, s-ar putea spune că tunsorile medii-scurte conduc.

tunsoare barbati 2021

Există ceva de răsfăț: tunsorile cu linie, scurte umbrite, rase și cu creasta lung, pompadour, dar și purtate înainte ca franjuri sau mediu lung pieptănate în schimb ca cel mai recent look al lui Jake Gyllenhaal.

tunsoare bărbați 2022 Jake GyllenhaalTot pentru 2022 pe tema tunsorilor bărbaților apare revenirea părului lung și drept, cu un stil grunge, creț sau ondulat scalat cu decolorare pe șuvițe așa cum se poate observa în acest tip de look de păr creat de saloanele franceze Coffy & Co.

tunsoare barbati vara 2022Întotdeauna inspirată din trecut este această tunsoare masculină cu păr și breton lung ondulat și stratificat

Am tuns părul lung și ondulat de bărbat

Să aruncăm o privire imediat la care sunt tendințele de tunsoare propuse de cei mai buni coafori pentru bărbați.

tunsoare barbati 2021

2022 tunsoare scurta pentru baieti

Parul scurt este ușor de gestionat, de multe ori nici măcar nu necesită gel și este versatil pentru a sări de la birou la petrecere a timpului liber fără să arate vreodată deplasat.

Tunsoare scurta pentru barbati 2021

Bărbierit înalt și smoc pentru această tăietură la modă

omul scurt 2021

Tunsoare sub tunsoare

Tunderea sau părul cu bărbierit lateral este un tip de tunsoare foarte popular și în ceea ce privește tendințele părului bărbaților 2022. Această tunsoare scurtă este re-propusă asociată cu o linie de smocuri și noi versiuni ale pompadour.

tuns par scurt barbat 2021

Proaspătă, tânără, tunsoarea ras în lateral și la ceafă cu părul mai lung este potrivită pentru băieți și bărbați tineri

tunsoare barbati 2021 scurt nuantat

Întotdeauna potrivit pentru tunsori pentru băieți acest aspect cu doar bărbierit lateral și păr ondulat cu șuvițe dezordonate în mod deliberat.

tunsori scurte pentru bărbați, bărbierite în lateral

Tunsoare scurtă în straturi

Una dintre cele mai trendy tunsori bărbătești ale momentului este cea scară cu smoc lung. Păstrează lungimile deasupra și vă permite să vă schimbați cu ușurință stilul de la neted la agitat.

păr de bărbat cu smoc lung

Printre cele mai bune idei pentru o tunsoare bărbătească scurtă cu un smoc dezordonat răsturnat, se numără noul look al actorului turc Can Yaman, cunoscut pentru serialul TV Bitter Sweet. Acesta este un tip de tunsoare la modă pentru tot anul 2021. Aici, în imagine, părul și barba scurtă, după cum vedeți, sunt într-un echilibru perfect.

Tunsoare Can Yaman 2021

Tunsori foarte scurte pentru barbati

Bărbaților maturi le place părul foarte scurt al lui David Beckham. Fostul fotbalist poartă o nouă scurtătură umbrită pe laterale care scoate în evidență tot farmecul bărbatului care a trecut pe lângă ușă.

tunsoare pentru bărbați david beckham 2021

Tunsoarea dezordonata scurta cu perciuni lungi are un stil mai modern. Ideală pentru bărbații care încep să-și piardă părul și își arată primul păr gri, această tunsoare masculină este ușor de gestionat acasă cu un gel sau o ceară.

tunsoare barbati 2021

Această tunsoare scurtă cu linie laterală și smoc dezordonat în sus este moda momentului și este potrivită bărbaților tineri, dar nu numai.

scurtătură bărbat vara 2020

Tunsori scurte cu parul pe spate

Cu toate acestea, tendința de păr pentru bărbați din 2022 indică, de asemenea, tunsori scurte, drepte și ondulate pentru bărbați, pieptănați în spate sau cu smocul trimis înapoi

barbat-par scurt -2021

Tunsoarea barbatilor 2021

Acesta este foarte la modă, cu o nuanță laterală și părul dezordonat mereu pieptănat pe spate.

tunsoare barbati 2021

Pentru un stil mai îngrijit există încuietori netede și nuanțe laterale înalte

tunsoare scurtă bărbat umbrită

Bărbierit lateral și păr drept pe spate pentru un stil tânăr și modern

tuns scurt barbat 2021-2022

Părul cu șurf pe spate, de asemenea, pentru miliardarul Elon Musk, care poartă o tunsoare scurtă à la pagina, decolorată în lateral

Părul lui Elon Musk

Pentru a gestiona cu gelul această coafură în stil retro.

hair-fashion-man-2021-

2022 tunsori barbati cu smoc

Tunsoarea scurta si medie-scurta cu smocul lasat mai lung este cu siguranta confirmata printre tendintele fashion hair, pentru a fi tratata mereu cu produse precum ceara sau paste de modelat, mai degraba decat cu gel, pentru un efect moale, dar bine intretinut.

Tunsoarea barbatilor 2021

tunsoare bărbătească2021 nuanță frum

Tuft, linie și gradient, pentru un aspect modern îngrijit de păr, este tunsoarea preferată a bărbaților super cool

tunsoare bărbați 2021- linie de nuanțe smoc

Coafurile bărbaților în stilul anilor 50 revin și ele la modă. Tunsorile scurte cu nuanțe reduse și percoane, smoc și linie dincolo de luminare, îmbunătățesc noile coafuri elegante pentru bărbați din 2022.

tunsoare scurt barbat 2021 linie smoc

Exemplul perfect pentru a nu greși niciodată pleacă din trecut, bărbatul care își dorește o tunsoare tinerească și îngrijită nu poate renunța la părul perfect al lui Pierce Brosnan, interpretul lui James Bond din 1995 până în 2002.

Pierce Brosnan bărbat linie de păr smoc

Aceasta este o tunsoare modernă, tânără, cu un smoc dezordonat care cade lateral pe frunte, tendința tunsorilor bărbaților din 2022 favorizează coafuri ca aceasta pe care o vezi în fotografie.

tunsoare barbat smoc 2020-2021-Când inspirația vine din modă, este greu să greșești cu Giorgio Armani. Totul este îngrijit în cele mai mici detalii, și chiar și un păr tânăr și dezordonat precum cel al pilotului Ferrari Charles Leclerc, este transformat într-o coafură masculină atemporală ca mărturie că costumul croit nu cunoaște vârsta.

Charles Leclerc tara armani

Cu sau fără barbă, cu proporțiile potrivite poate pune în valoare orice față! Versatilă și fermecătoare, tunsoarea decolorată cu un smoc este atemporală și arată bine bărbaților de toate vârstele

tunsoare barbati 2019

Păr cu smoc dezordonat

Smocul dezordonat cu părul scurt în lateral sau cu părul mediu-lung este însă unul dintre tendințele foarte puternice pentru 2022. Așa îl poartă deja bărbații Instagramului, modele sau actori care anticipează tendințele.

tunsori-bărbați-2019-smoc-despletit

Părul lui Chris Hemsworth prezintă un aspect mai îngrijit, dar modern, care se potrivește bine cu o față mai matură și o barbă scurtă.

Păr bărbați tunsori scurte noi 2020

Pentru bărbații tineri, iată un exemplu frumos de croială la modă rasă în lateral și cu un smoc neted.

tunsoare barbati 2019-

Cei care l-au pieptănat pe Zac Efron aici au valorificat vârfurile albite și un stil dezordonat și texturat, simetric în tăietura scurtă pe laterale și lung în centru.

păr de bărbat colorat

Tunsoare Pompadour

Revizuită în mai multe versiuni, tunsoarea pompadour este una dintre cele care nu se demodează niciodată, atrăgând tinerii și bărbații tineri. Iată cele mai bune idei de copiat.

Barbat Pompadour tuns ras in lateral

Stilul noului pompadour contemplă părul elegant ordonat și umbrit în lateral

croiala pompadour

Părul arată ca cel al cântărețului Dave Gahan este din nou la modă pentru bărbații maturi

Dave Gahan pompadour

Rasul lateral și smocul înalt și ondulat îmbunătățesc această coafură masculină.om pompadour

Tunsori barbati cu par ondulat

Aici, după cum puteți vedea, tunsoarea vă permite să vă pieptănați într-un mod lejer și neregulat, pentru un caracter ceva mai rebel. Un păr gros și sănătos este esențial, fără „goluri”: se potrivește mai bine bărbaților care iubesc stilul tineresc

tunsori par ondulat barbati 2019

Tunsorile cu parul umbrit

Nuanța față de percoane este cifra unui anumit tip de croi de modă, cele care sunt cerute frizerului  actualizat și competent . De exemplu, cu linia bine conturată și tunsoarea decolorată pe laterale, sau cu părul purtat pe spate și nuanța înclinată în jos.

tunsoare bărbați gradient 2019

Inspirație americană pentru această tunsoare scurtă umbrită pe laterale, în timp ce părul mai lung de deasupra vă permite să variați stilul datorită folosirii unei ceară de modelare.

tunsoare scurta pentru barbati vara 2020
tunsori barbati 2019-scurt umbrit

Ca un adevărat domn, această coafură înapoi s-a estompat în lateral

Sau chiar și așa decolorat în spatele ceafei

croieli pentru bărbați 2019

Tunsori baieti 2022 stil vechi

O tunsoare clasică, dar foarte la modă printre tunsorile bărbătești 2022, care ne duce cu gândul la reclamele americane din anii 90 dar care poate fi declinată după multe personalități diferite este cea fără linie, cu șuvițele pieptănate înapoi cu puțin gel sau cremă.

Tunsoare barbati 2020

Aici, în schimb, aveți un exemplu despre cum vă puteți purta părul pieptănat pe spate cu o barbă. Pentru a crea coafura, aveți nevoie doar de un produs de styling și de mâini.

Așa le-a purtat David Beckham, care la capitolul păr (și nu numai) este un stil icon incontestabil. Demonstrează în această fotografie cum o barbă îngrijită și fără exces se echilibrează bine cu o tăietură destul de clasică, dar nu atât de „ușoară”, cu șuvițele purtate înapoi fără prea mult volum.

tunsori barbati 2019 Beckham

Părul gros și drept este un avantaj și oferă un aspect sofisticat și elegant. Ideea de a copia pentru o seară sau ocazii, este fără îndoială coafura cu despărțire joasă și păr trimis înapoi realizată pentru Leonardo Di Caprio în noaptea Oscarurilor.

Păr Leonardo diCaprio 2020

Bradley Cooper este, de asemenea, un bun exemplu de urmat pentru croielile bărbătească pieptănate pe spate mediu lung. Al ei este o croială bărbătească în mod dezordonată.

tunsoare bărbați 2020 mediu lung -Tunsori baieti cu linie

Tunsoarea cu linia laterala nu se demodeaza niciodata, este deosebit de potrivita nevoilor celor care trebuie sa aiba mereu un aspect ingrijit.

tunsoare bărbați 2020 rând scurt

Iată tunsoarea masculină perfectă cu smoc și linie laterală care este foarte populară printre bărbații cu stil, o puteți vedea aici în fotografiile modelului Johannes Huebl .

man cut line smoc 2020-

Cu toate acestea, lungimea smocului și gradul de „ordine” care trebuie acordat părului pot varia foarte mult în funcție de forma feței, de vârstă și de alegerea de bărbierit sau de creștere a bărbii.

tunsori barbati 2019 cu smoc

Clasic, dar tineresc, cu smocul destul de lung, linia înaltă și umbrirea laterală

tunsori-bărbați-2019-cu-despărțire.

Foarte scurtă această croială pentru bărbați fixată cu gel

linie-tunsori-bărbați-2019

Despărțirea se poartă și cu o lungime medie chiar și pe laterale, și un stil simplu, doar cât să fixeze șuvițele în direcția dorită.

tunsoare băieți 2019

Tunsoare 2022 pentru par ondulat si cret

Pentru barbatul de anul acesta parul cret si naturaletea sunt doua concepte care merg impreuna: nu vrei sa arati bucla naturala a parului tau, dimpotriva, il poti pune in valoare lasandu-l putin mai mult in centru.

tunsori scurte de par cret pentru barbati ss 2021

Decolorat pe părțile laterale această croială cu franjuri în față

tunsori ondulat barbati 2020

Aici estomparea naturală dă volum, dar este adusă ușor în lateral, cu un indiciu de linie care nu este prea ordonată.

Un must al momentului sunt croielile bărbaților care includ ariciul purtat înainte pentru a acoperi fruntea, care este într-un mod discret…

tunsori-ondulate-bărbați-2019

Părul ondulat mediu-lung cu franjuri neîngrijiți este mai potrivit pentru băieți

ctglio hair man 2019

Părul bărbaților de 50 de ani și peste

De la smoc la parul lung si mediu-lung sau scurt, farmecul unui barbat peste 50 de ani ramane neschimbat indiferent de varsta lui. Desigur, fiecare trebuie să-și găsească sau să-și păstreze stilul compatibil cu tipul de păr.

tunsoare barbati peste 50 de ani

Daca, in schimb, tintesti o tunsoare tinereasca si ai parul mediu-lung, nimeni ca Brad Pitt nu te invata cum sa ramai mereu tanar si frumos chiar si la 58 de ani.

părul lung Brad Pitt 2020

Look-ul câștigător pentru orice bărbat cu stil peste 50 de ani este tunsoarea medie lungă a lui Michael Douglas, care este plină de farmec chiar și la 77 de ani.

michael-douglas-hair

O tunsoare medie-lungă foarte la modă pentru părul bărbaților din 2022 arată grozav și la bărbatul de 50 de ani

tunsori barbati 2019

Gri și grizzled astăzi mai mult ca niciodată sunt folosite cu ușurință și o treime de rocă, ca în această tăietură cu o linie laterală și smocul purtat în lateral, înapoi.

tunsoare-barbat-50-ani-2019O tunsoare pentru bărbatul chel , dar cu stil și farmec? Inspiră-te din croiala modelului David Gandy, o icoană a stilului masculin astăzi mai mult decât ieri.

tunsoare-om-2020

Un mare clasic pentru bărbatul elegant este părul drept mediu-lung trimis înapoi, care minimizează retragerea liniei părului.

par de vara barbat

Tunde parul si barba

Regula de bază este cea a echilibrului: nu trebuie să existe prea multă disproporție în lungime între tunsoarea părului și forma bărbii.

barbă cu păr mediu scurt

Iată o tăietură cu tăietură și o linie laterală foarte definită, care face ecoul celei date bărbii.

tunsori barbati si parul barbatilor

Această propunere elegantă derivă din croiala pompadour, cu despărțirea laterală, iar în acest caz proporția este echilibrată cu ajutorul bărbii. O barbă lungă este de asemenea bună, dar ai grijă să nu exagerezi: vagabondul hipster

moda barbatilor 2018 2019

Croi medii si lungi pentru barbati

Am vorbit despre tunsori scurte și medii-scurte, dar tendința bărbaților din 2021 indică și părul lung care își va găsi spațiu în coafuri netede, naturale și moi, deloc agresive.

croiala medie lung barbat vara 2020

Cei care au părul gros, fără a se retrage linia părului și alura suficient de lejer pentru a-și permite, pot încerca cu un smoc „important” pe o lungime redusă până la ureche și șuvițe ușoare.

par barbat 2019

Croiala și coafura mediu-lungă a lui Kit Harington, interpretul celui de-al optulea sezon al serialului Game of Thrones, este fascinantă. Ideal pentru cei cu păr gros și păr gros.

Kit Harington Capelli

Aceasta este, în schimb, o coafură masculină post-lockdown, părul neted și solzit oferă astfel celor care iubesc un stil masculin.

tunsori par mediu lung pentru barbati

Un sfat pentru a-ți alege stilul

Sfatul hair-stilistilor? Lasă-ți părul să aleagă pentru tine! De fapt, ideea momentului nu este atât de a corecta și de a „recrea” cât de aceea că tipul tău de păr (neted, creț, ondulat, dezordonat, subțire…) definește cel mai tip de tunsoare și stil. potrivit pentru trăsături și personalitate.

Între scurt și lung, v-am arătat care sunt noile tendințe 2022 în tunsoare pentru bărbați pentru bărbați și băieți stilați.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile