curatare aragaz cu amoniac

Trucul de a face ca gratarele aragazului sa straluceasca din nou fara prea mult efort


Printre cele mai obositoare treburi gospodărești, care necesită o anumită cheltuială de timp și energie, subliniem curățarea bucătăriei și în special este destul de solicitantă ca grătarele aragazurilor pe gaz să relueze să strălucească.

Acest loc din bucătărie este printre cele mai greu de curățat deoarece tinde să acumuleze constant pete de murdărie, dungi și patine grase.

Faceți să strălucească grătarele aragazului de bucătărie

Iată un truc pentru a curăța grătarele aragazului de bucătărie

Cei care au încercat totul pentru a curăța grătarele aragazului de bucătărie fără a obține rezultate satisfăcătoare pot încerca acest truc.

Este o metodă simplă de bricolaj, practică și economică, cu care se poate face să strălucească din nou grătarele aragazului pe gaz.

Pentru a experimenta această metodă de curățare aveți nevoie de:

  • pungi de plastic cu fermoar
  • amoniac
  • un recipient de pulverizare

Trebuie să puneți grătarele aragazului de bucătărie în pungile de plastic și să turnați amoniacul în recipientul de pulverizare.

În acest moment trebuie doar să pulverizați amoniacul în interiorul pungilor, având grijă să nu respirați vaporii.

După acest prim pas, trebuie pur și simplu să-l lași să acționeze toată noaptea pentru a continua apoi cu curățarea manuală a doua zi dimineața, când nu trebuie decât să speli grilele cu apă și săpun pentru a îndepărta reziduurile de grăsime și grăsime încrustă.

Cu acest truc simplu de acasă vei observa imediat rezultatele uimitoare: grătarele vor apărea strălucitoare și curate și astfel sobele de bucătărie vor străluci din nou ca și cum ar fi noi.

Dacă sunteți în căutarea altor metode de acasă avantajoase și economice, cu care să economisiți timp și bani în timpul treburilor casnice, cu siguranță veți găsi interesant să aflați și alte sfaturi simple și eficiente de bricolaj.


5 2 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile