sapun

Trucul cu săpunul pentru a ține insectele la distanță


Truc cu săpun, îl știi? Iată ce poți face cu un săpun parfumat.

Vara, sinonimă cu mare, plajă, căldură, înghețată și… insecte ! În fiecare an intră în casa noastră cele mai disparate creaturi de formă și dimensiune, se invită și ne supără în mod deosebit, pentru că nu doar ne deranjează cu prezența lor în ceea ce privește problema igienei ci și siguranța noastră în general pentru că unele ne pot compromite cu adevărat sănătatea.

Este de la sine înțeles așadar că a doua cerință fundamentală – după aceea de a avea camere răcoroase – este cu siguranță aceea de a proteja mediul casnic de aceste prezențe. Cum să faci atunci? Iată un truc la care nu te-ai gândit niciodată dar pe care îl vei lua imediat drept referință, vrei să pariezi?

Trucul de săpun, folosește-l așa 

Vrei un remediu verde, ușor, rapid, posibil și ieftin? Atunci folosește acest secret al unei bunici, păstrat și dus mai departe din generație în generație. Deci ce trebuie sa faci este urmatorul, mai intai sa cumperi un baton de sapun parfumat, de preferat organic pentru a te bucura de toate beneficiile, inclusiv de cele aromate.

Nu rămâne decât să începeți să îl utilizați. Prin urmare, o mică precizare: este indicat să spălăm mai întâi zonele pe care acum urmează să le frecăm cu săpunul. Curățarea zonei va asigura că săpunul aderă perfect și împiedică pătrunderea insectelor în casa dvs.

Apoi luați tot bastonul și treceți-l pe toate crăpăturile ușii, – așa cum se vede în imaginea de mai sus. In acest fel se va elibera o doza de parfum pe care insectele nu o vor aprecia pentru ca este puternică si vor prefera sa nu intre in casa, mergand in alta parte. Același lucru este valabil și pentru ferestre; aplicați astfel de săpun și spuneți la revedere gândacilor. 


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile