Tartrul în toaletă: cum să scapi de el cu o solutie naturala


Tartru in toaleta: iata remediu natural care iti permite sa-l indepartezi definitiv.

Una dintre cele mai enervante sarcini pentru cei care fac curat in casa este sa igienizeze toaleta. Este unul dintre cele mai murdare obiecte din casă deoarece este folosit în mod regulat, iar apa prezentă intră în contact cu bacterii, germeni, fecale și urina. În plus, deoarece în toaletă există întotdeauna apă, este ușor să se formeze depuneri de calcar și tartru. Cum să scapi de incrustațiile de tartru și de petele galbene care se formează pe pereții vasului de toaletă din baie? Iata remediul natural, verde si economic care iti permite sa-l elimini definitiv.

Tartrul în toaletă, cum să scapi de el dintr-o singură mișcare: folosește acest remediu natural puternic

tartru in toaleta

Prin procesul de mineralizare, depozitele de compuși minerali, tartru, tinde să se formeze și să se acumuleze. Este foarte dificil să-l îndepărtezi dintr-o singură mișcare de perie. În timp, depozitele de tartru care s-au acumulat pe pereții toaletei tind să se așeze și să se încrusteze.

Utilizarea produselor chimice care pot fi achiziționate de pe rafturile supermarketurilor și din magazinele specializate de săpun nu este întotdeauna cea mai eficientă soluție.

Există un remediu natural, verde și ieftin care vă permite să eliminați definitiv tartrul din toaletă. Este o soluție naturală care nu este costisitoare sau dăunătoare sănătății umane.

Solutia pe care trebuie sa o aplici:

Otet si bicarbonat. Pentru a folosi acest remediu, turnați doar aproximativ jumătate de litru de oțet alb (500 ml) în toaletă. Cu ajutorul periei trebuie să răzuiești cu energie fundul și toți pereții toaletei, cu atât mai mult pe părțile îngălbenite și încrustate. Lăsați oțetul să acționeze cel puțin 5 minute. Dupa acest timp adaugam 150 de grame de bicarbonat de sodiu. Le turnam in vasul de toaleta, si adaugam din nou inca 500 ml de otet. Se va produce un compus spumos și efervescent care va ajuta la îndepărtarea tuturor incrustațiilor.

Lăsați amestecul să acționeze cel puțin 10 minute, apoi folosiți din nou peria și distribuiți spuma pe toată suprafața toaletei, frecând bine. 


4 1 Voteaza
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile