scurgere lenta chiuveta

Scurgere lentă la chiuvetă: soluție naturală și rapidă pentru a remedia problema


Există o soluție naturală și super eficientă pentru scurgeri lente.

Vine un moment în viața fiecăruia când chiuveta din bucătărie sau din baie începe să scurgă apa mai încet decât de obicei, creând multă supărare.

Cauzele acestei încetiniri pot fi multe și variază de la reziduuri alimentare, acumulare de săpun sau depuneri de calcar, dar, indiferent de motiv, înainte de a cheltui bani apelând la un instalator există o metodă prin care ar trebui să încerci un amestec fenomenal care poate rezolva problema în puțin.

Bicarbonat de sodiu și acid citric, reacția pe care o vei observa te va uimi, iată cum

bicarbonat

Ei bine, da, este posibil să eliberați scurgerea chiuvetei într-un mod simplu și eficient chiar și folosind doar două ingrediente ușor disponibile, cum ar fi bicarbonatul de sodiu și acidul citric. Un vârf de chimie este suficient pentru a înțelege cum funcționează!

Prima operațiune de făcut este să umpleți o cană de bicarbonat și să o turnați în scurgerea chiuvetei, în acest moment, trebuie să creați o soluție cu un litru de apă demineralizată și 150 de grame de acid citric și, odată gata, să o turnați în scurgere chiuveta peste bicarbonat de sodiu.

În acest moment se va întâmpla magia, reacția chimică dintre bicarbonat și acid citric va produce un fel de spumă efervescentă, capabilă să acționeze asupra reziduurilor de blocare și să vă elibereze scurgerea. Acest compus, de fapt, datorită efervescenței și naturii sale acide, este capabil să dizolve calcarul, săpunul sau reziduurile alimentare care încetinesc scurgerea chiuvetei și sunt adesea și cauza mirosurilor neplăcute.

Odată efectuată această operațiune, acoperiți scurgerea cu o cârpă și lăsați-o să acționeze timp de o oră, acest timp este necesar pentru ca reacția chimică să-și facă treaba și să poată dizolva chiar și cele mai încăpățânate reziduuri.

După așteptare, tot ce trebuie să faceți este să îndepărtați cârpa și să turnați o oală cu apă foarte fierbinte în chiuvetă care va clăti scurgerea, îndepărtând reziduurile libere și eliberând complet trecerea apei. Si asta e! In cel mai scurt timp si cu ingrediente simple si naturale, vei rezolva problema scurgerii lente a chiuvetei tale. Nu numai că veți fi evitat să apelați la un instalator, dar veți fi respectat și mediul, evitând utilizarea substanțelor chimice agresive.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile