Proiecte de case de pana la 20.000 euro la cheie


Cei care sunt interesati de case pana in 20000 euro au la dispozitie o oferta destul de bogata din care pot alege. Cu acest buget, pe langa faptul ca aveti o casa la cheie, puteti chiar sa mobilati si o camera. Cea mai buna varianta pentru a ne incadra in acest buget ar fi o casa de lemn. Singurul dezavantaj pe care il are o casa de lemn este faptul ca nu are o viata la fel de lunga ca o locuinta din caramida.

Insa constructorii ofera o garantie de minim 50 de ani pentru o casa de lemn. Si trebuie spus ca acest material folosit la constructia caselor este tratat contra incendiilor, contra cariilor si contra ciupercilor. In plus, casele de lemn sunt mult mai elastice in cazul unor cutremure, de exemplu. Astfel, puteti lua in calcul acest material de constructii daca sunteti in cautare de case pana in 20000 euro.

In acest articol va prezentam doua proiecte de case pe care le-am ales sa se potriveasca familiilor cu unul sau doi copii. Preturile sunt pentru case la rosu. Insa niciunul dintre aceste proiecte, cu tot cu finisaje, nu depaseste bugetul si intra cu siguranta in lista de case pana in 20000 euro la cheie.

Primul proiect este pentru o familie care are un copil. Are două dormitoare, cu o camera de zi si o bucatarie spatioase. Atat in fata, cat si spre curtea interioara in proiecte sunt prevazute terase. Suprafata casei este de 76 de metri patrati. Pretul la rosu, cu tot cu termoizolatie, folie antivapori, pergola de lemn stratificat, montaj si transport este aproximativ 13.000 de euro.

Case pana in 20000 euro. Cu etaj si trei dormitoare
Al doilea proiect este ideal pentru familiile care au doi copii. Are o suprafata de aproape 123 de metri patrati si este cu etaj. La parter este un living mare, bucataria, un spatiu tehnic si o baie de serviciu. La etaj sunt trei dormitoare, o baie mare si un WC in plus. De asemenea, doua dintre dormitoare au iesire intr-un balcon.

În total, cu tot cu transport si montaj, casa costa la rosu in jur de 16.000 de euro. Cu tot cu finisaje va incadrati intr-un buget de aproximativ 20.000 de euro.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile