perdele murdare

Perdele foarte murdare? Iată sfaturile și soluțiile


Perdelele sunt un obiect de design cu adevărat important. Ele mobilează, adaugă o notă de culoare și te protejează de privirile indiscrete. Curățarea lor este însă o sarcină cu adevărat dificilă pentru că trebuie tratate cu mare atenție: haideți să aflăm cum să le facem impecabile în doar câțiva pași. 

Când trebuie să ne ocupăm de curățarea draperiilor, trebuie să ținem cont că acestea trebuie tratate cu mare grijă și atenție. Din păcate, este o chestiune care necesită mult timp, în plus, este o operațiune cu adevărat complicată, pentru că murdăria și praful nu dispar întotdeauna atât de ușor. Ca să nu mai vorbim de mirosurile urâte care rămân în țesătură sau când devin gălbui.

Un adevărat coșmar, dar există o soluție la toate acestea. Există un remediu eficient, simplu și mai presus de toate natural pentru a face draperiile albe și foarte parfumate, la fel ca noi. Mai mult, cu această metodă nu va trebui să vă fie frică să le distrugeți: să aflăm cum să o faceți.

Cum să faci perdelele albe și curate

Curățarea draperiilor trebuie făcută cel puțin o dată pe lună, pentru a evita acumularea de murdărie care se depune pe țesătură. Murdăria ajunge pe fibre zi de zi, făcând perdelele din ce în ce mai gălbui. Dar este și mai dificil să elimini mirosurile neplăcute cauzate, de exemplu, de fumul de țigară.

Perdelele găzduiesc germeni, bacterii și acarieni. Tocmai din acest motiv, te sfatuim sa le speli din ce in ce mai des pentru a evita alergiile inainte de toate. Dar cum putem elimina complet praful și murdăria din țesătură? Nu vei crede niciodată, dar există o metodă simplă și naturală. 

Cu siguranță spălarea draperiilor este o sarcină cu adevărat obositoare, dar cu acest remediu nu vei depune niciun efort. Curățarea draperiilor nu a fost niciodată mai ușoară: haideți să aflăm cum. 

Remediul fără greșeală

perdele ca noi

Secretul este să le înmuiem peste noapte în apă rece cu două linguri de bicarbonat de sodiu. A doua zi trebuie doar să le clătiți bine și gata. Datorită acestui remediu simplu, perdelele tale vor deveni din nou albe, ca noi. 

Veți obține un rezultat cu adevărat incredibil în doar câteva mișcări. Bicarbonatul de sodiu are o putere de albire foarte puternică și igienizează perfect, deoarece dizolvă murdăria, dă și un miros proaspăt și curat.

Un remediu naturist si deloc scump, cu cativa lei vei avea perdele impecabile. Profita de aceasta perioada pentru a le spala, cu anotimpurile frumoase se vor usca la soare cat ai clipi. 


5 1 Voteaza
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile