pete de transpiratie pe saltea

O metodă eficientă de curățare a saltelei de petele de transpirație


Petele de transpirație de pe saltea se pot întâmpla oricui. Fie că locuiți într-un loc cald și umed, fie că vă place să vă încălziți sub pături, acesta este ceva care se întâmplă multor oameni. Transpirația produce în cele din urmă pete și, în timp, este obișnuit ca saltelele să devină decolorate și să miroase.

Cu toții ne dorim ca casa și bunurile noastre să arate cât mai bine posibil. Din fericire, nu este nevoie să cumperi o saltea nouă dacă cea actuală este pătată de transpirație. Tot ce trebuie să faci este să încerci acest remediu simplu, eficient și natural pentru petele de transpirație de pe salteaua ta.

Curăță petele de transpirație de pe saltea ta în 5 pași simpli

Iată cel mai simplu mod de a îndepărta petele de transpirație de pe o saltea în cinci pași simpli.

Elimina umezeala

Dacă pata este relativ proaspătă, ar trebui să scapi de cât mai multă umezeală. Luați o cârpă curată sau un prosop de hârtie pentru a o absorbi. Asigurați-vă că tamponați în loc de frecat. În caz contrar, puteți ajunge să împingeți pata mai adânc în saltea.

Pulverizați pata

Apoi, amestecați părți egale peroxid de hidrogen, săpun lichid de vase și apă într-o sticlă cu pulverizare. Pulverizați amestecul pe pată și lăsați-l să acționeze aproximativ 20 de minute.

Absorbiți excesul

După ce lăsați amestecul să se înmoaie în saltea, tamponați pata cu o cârpă curată sau cu un prosop de hârtie pentru a absorbi din nou cât mai multă umezeală.

Acoperiți pata cu bicarbonat de sodiu

In acest moment intra in joc bicarbonatul de sodiu, tocmai pentru a absorbi cat mai multa umezeala. Acoperiți complet pata de transpirație cu un strat de bicarbonat de sodiu și lăsați să stea timp de 10 până la 24 de ore.

Aspirați

După ce bicarbonatul de sodiu a avut timp să se usuce orice umiditate reziduală de pe saltea ta, este timpul să aspirați. Folosește un aspirator pentru a îndepărta până la urmă de bicarbonat de sodiu de pe saltea ta.

Preveniți petele viitoare cu un protector de saltea

Dacă tu sau partenerul tău dormiți transpirați în mod natural sau trăiți într-un climat deosebit de cald, un protector de saltea vă poate economisi mult timp și efort pentru a vă menține salteaua curată. 


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile