nuanta sprancene acasa

Nuanța sprâncenelor: metoda naturală de a le face mai groase și mai seducătoare în doar câteva minute


Efectul de rouă face furori astăzi, semnalând revenirea unei forme natural stufoase, cu o culoare mai accentuată.

Femeile care țin pasul cu cele mai recente tendințe în modă sunt bine conștiente că printre cele mai apreciate sfaturi de frumusețe pentru 2023 se numără sprâncenele întunecate și groase, dar cât se poate de naturale.

Pentru a scoate în evidență această tendință vă sugerăm măsuri simple care promovează o formă perfectă ca în cazul acestei nuanțe DIY pentru sprâncene.

Este un mic truc natural care vă permite să umpleți forma sprâncenelor dacă acestea par îngustate și subțiate. Cu aceasta tehnica, care necesita cateva ingrediente si cateva minute, este posibil sa iti ingrosi sprancenele, facandu-le mai voluminoase si mai marcate.

Nuanță de sprâncene DIY

Nuanță de sprâncene DIY

Pentru a pregăti nuanța de sprâncene DIY care îți permite să dai o grosime mai mare formei sprâncenelor, ai nevoie de câteva ingrediente simple:

  • 2 linguri de cafea instant
  • 1 lingura de pudra de cacao
  • o jumătate de lingură de ulei de cocos
  • o jumătate de lingură de miere

Într-un castron amestecați bine cacao și praful de cafea, apoi turnați uleiul de cocos, amestecând ingredientele pentru a evita formarea de cocoloașe. La sfarsit puteti adauga mierea in timp ce continuati sa amestecati amestecul, pentru a-i da omogenitate si o consistenta fina.

Nuanta de sprancene DIY trebuie aplicata cu ajutorul unei pensule speciale, lasand amestecul sa actioneze cel putin 20 de minute. După aplicare, se recomandă îndepărtarea excesului de culoare cu un tampon de bumbac.

Compusul cu formula sa 100% verde poate fi aplicat cu siguranță completă de câte ori se dorește, fără a se teme de efecte secundare, deoarece nuanța nu include substanțe chimice potențial periculoase sau toxice.


5 1 Voteaza
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile