bumbac impotriva mustelor

Metoda bumbacului pentru a elimina muștele din casă


Cu această metodă cu bile de bumbac muștele vor dispărea din casa ta: este foarte ușor și distractiv.

Muștele ajung împreună cu primăvara și vara, tulburând nu doar mediile externe, ci și pe cele interneExistă câteva soluții inovatoare luate din ceea ce odinioară erau trucurile bunicii. Cu o singură minge de bumbac poți scăpa de toate muștele: dar cum poți să o faci cu adevărat? Să lămurim.

Muștele în casă: de ce intră?

Înainte de a înțelege cum funcționează această metodă, este bine să te întrebi ce poate atrage o muscă în casă. În realitate, aceste insecte se hrănesc cu tot ce este materie organică și în descompunere. Le place deșeurile alimentare și fecalele de animale. Nu numai atât, ele iubesc căldura – mirosurile puternice și lumina zilei (sau de la o lampă).

Pentru a ține muștele departe de casă fără a le face rău, se adoptă o metodă străveche care își revine. Mingea de bumbac profita de ceea ce nu-i place unei muște, astfel incat se indeparteaza in cautarea unui mediu secundar. Ce este nevoie pentru a o face? Biluțe de bumbac și ulei esențial de mentă-lămâie sau lavandă.

Bila trebuie înmuiată în câteva picături de ulei esențial, încercând să intensifice cât mai mult mirosul. Odată ce vasul este plin cu ulei esențial, acesta poate fi amplasat în zonele frecventate de muște. Un exemplu? Lângă fereastră, în interior și în colțurile casei, în bucătărie sau lângă ușă.

Cum să o folosești pentru a ține muștele departe

Mirosul acestui ulei esențial va cuprinde toate mediile. Datorită proprietăților lor antibacteriene, această mică metodă va contracara sosirea acestor insecte plictisitoare din toate punctele de vedere.

Evident, mingea va trebui regenerată o dată pe săptămână

Pe scurt, prin această metodă naturală se îndepărtează muștele și se parfumează toată casa. Nu se folosesc substanțe repelente chimice. În plus, aceasta este o metodă care nu poluează, important este să arunci bumbacul în recipientul corespunzător. Adăugați la acestea alte mici acțiuni pentru o casă complet curată și igienizată.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile