Locuință mică şi modernă cu suprafața de 45 mp si un interior ce merită văzut


Pentru cei dintre dumneavoastră care doresc construirea unei locuințe suficient de spațioasă pentru o familie formată din doi membri, care să fie compartimentată inteligent şi nu se face risipă de spațiu, proiectul prezentat de noi astăzi poate fi soluția ideală.

Locuința are suprafața de 45 mp , cu amenajări în plan deschis , care sunt extrem de utile pentru casele de mici dimensiuni, dispunând în acelaşi timp de tot confortul şi intimitatea necesară.

Volumetria este una simplă, farmecul ei bazându-se pe finisajele exterioare corespunzator îmbinate pentru a da o notă aparte locuinței.

Este o casă confortabilă din cadre din beton armat si pereti din zidărie de cărămidă, cu un aspect exterior plăcut, datorită combinațiilor de culori, a formei acoperişului, si a ferestrelor mari, pătrate, care îi dau un aspect uşor futurist.

Locuința poate fi pretabilă atât pentru o casă de vacanță cât şi pentru o locuință permanentă având toate dotările necesare.

Suprafața de 45 mp este compartimentată conform schiței architecturale în:
1. Living cu bucătărie şi loc de luat masa de 21.9 mp
2. Baie de 4.5 mp
3. Dormitor 1 de 9 mp
4. Dormitor 2 de 9 mp

Locuința a fost proiectată să aibă 2 intrări, una prin fața casei şi alta prin spatele casei, direct în bucătărie.

Varianta “la cheie cu toate finisajele interioare incluse” pentru o astfel de construcție (nu include costul terenului) a fost estimată la prețul de 27.000 euro, aproximativ 600 euro/mp construit . Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea casei. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

sursa: magazinuldecase.ro


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile