Flori care elimină durerile de cap, anxietatea, iritația și energiile negative


Punerea  florilor în interior nu oferă doar beneficii estetice, ci poate fi un adevărat elixir al bunăstării. Unele flori au mari beneficii pentru sănătatea noastră: mai jos vă sugerăm unele care pot, printre altele, să amelioreze iritația, durerile de cap și oboseala.

Bromeliacea. Aceste flori pot reduce nivelul a 6 compuși organici volatili, toxine din aer care provoacă dureri de cap și ceață pe creier. Când sunt plasate în dormitor, aceste flori absorb dioxidul de carbon și emit oxigen pe tot parcursul nopții.

Bromeliacea

Spatafillo. Aceste flori albe elegante pot preveni formarea mucegaiului pe pereți. În plus, prin reducerea sporilor de mucegai prezenți în aer, ameliorează alergiile și iritațiile. Se recomandă să le puneți în baie.

Spatafillo

Gerbera. Sunt foarte eficiente în îndepărtarea benzenului, o substanță nocivă care se găsește în aer. Benzenul a fost asociat cu dureri de cap, oboseală și iritarea ochilor.

Gerbera

Geranium. Uleiul său esențial este utilizat pe scară largă în produsele cosmetice, dar punerea acestei flori în casă poate fi foarte utilă pentru sănătatea noastră, deoarece este capabil să purifice aerul.

Geranium

Iasomie. Are proprietăți antiseptice, antispastice, tonice și paraziticide. Această floare, pe lângă faptul că produce oxigen, este excelentă pentru a ține la distanță țânțarii și alte insecte.

Iasomie

0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile