Fiecare oaspete vă va cere secretul acelui miros din baia dumneavoastră


Menținerea casei noastre curate și impecabile poate fi o sarcină complicată și frustrantă, mai ales când vine vorba de baia noastră, deoarece este unul dintre cele mai folosite locuri din casă.

Acesta este motivul pentru care mulți oameni recurg la produse de curățare convenționale care își servesc scopul propus, dar ajung să-și dăuneze grav sănătatea prin inhalarea substanțelor chimice care le conțin.

În plus, ele dăunează și mediului, deoarece sunt corozive, ceea ce înseamnă că sunt pline de substanțe chimice care dăunează stratului de ozon.

Apoi, în acest articol, vă vom arăta un truc uimitor de acasă, care vă va ajuta să vă mențineți baia mirositoare și răcoritoare, ușor și eficient.

Ce trebuie să faci pentru ca baia ta să miroase mereu bine.

Vei avea nevoie:

160 de grame de bicarbonat de sodiu.

60 ml suc proaspăt de lămâie.

½ lingură de oțet alb.

1 lingura de peroxid de hidrogen 3%.

17 picături de ulei esențial la alegere.

Preparare:

Primul lucru de făcut este să puneți bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie într-un bol și să amestecați bine.

Apoi, într-un alt recipient, puneți peroxidul de hidrogen și oțetul alb, amestecați până se integrează, adăugați uleiul esențial pe care l-ați ales și amestecați din nou. Apoi, amestecați cele două recipiente până obțineți consistența unei paste.

Acum, cu ajutorul unei lingurițe, luați puțin din amestec și faceți jumătăți de sfere, puneți-le pe hârtie de copt și lăsați-le să se usuce 4 ore.

La final, păstrați-le într-un borcan cu capac ermetic pentru a le menține în stare bună mai mult timp. Deci, ori de câte ori observați că baia își pierde aroma proaspătă, luați o minge și folosiți-o.

Cum se utilizează:

Este suficient să introduceți o minge mică în rezervorul toaletei, deoarece în acest fel, de fiecare dată când este folosită toaleta, va elibera o aromă plăcută de prospețime.

Deși pregătirea acestor bile durează ceva timp, merită. De asemenea, toate ingredientele folosite sunt în general ieftine și accesibile. Deci nu veți avea nicio problemă să le obțineți.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile