Două plante minunate pentru o baie mai sănătoasă


Plantele fac posibilă curățarea aerului datorită fenomenului de biopurificare. Astfel, ele absorb sau transformă toxinele elementelor chimice și apoi le distrug. Iată două plante de instalat cât mai curând posibil în baie.

1) Moonflowers ( Spathiphyllum )

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune plante care să absoarbă compușii volatili ai unor produse la fel de nocive precum lacul, demachiantul de unghii sau lacul, aceasta este cea potrivită pentru dvs. Nemulțumite să încânte privirea cu florile lor frumoase albe care înfloresc pe tot parcursul anului, florile de lună vor absorbi toți vaporii chimici! Pe lângă purificarea aerului din interior, este și foarte ușor de întreținut.

2) Iederele

Desigur, nu doar substanțele chimice ne îngrijorează, ci și ciupercile care locuiesc în această zonă umedă ne fac să ne înfiorăm. Iedera absoarbe sporii mucegaiurilor care se ascund în aer cu până la 60%. Și are o eficiență excepțională împotriva formaldehidei, benzenului și tricloretilenei.

Sfatul pentru plantele de baie:

  • Desigur, este întotdeauna mai bine să aveți ferestre în această cameră. Pe lângă faptul că permite aerisirea băii, acest lucru va permite plantelor să rămână sănătoase, deoarece în general au nevoie de lumină. Și pentru mai multă eficiență, pune ghivecele spre această fereastră fără soare direct. Acest lucru va promova fotosinteza. De asemenea, șterge bine frunzele plantelor verzi.
  • Ai grijă de întreținere respectând nevoile fiecărei plante și folosind îngrășăminte naturale (zaț de cafea, coji de ouă etc.). Asigurați-vă că păstrați solul umed, dar fără apă stătătoare.

0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile