rozmarin

Descopera efectele revigorante ale rozmarinului: întrebuințări în casă


Plantele, chiar și mirodeniile precum rozmarinul, sunt considerate instrumente care pot atrage succesul și norocul în casă, deoarece nu doar purifică aerul, ci și fac să curgă energia în cameră.

Există chiar și unele care, dacă sunt așezate sub pernă, sunt capabile să atragă bani și prosperitate în timp ce dormi.

Magia plantelor de acasă

Pentru mulți, pandemia a fost începutul unui declin economic dramatic. Mulți și-au pierdut locurile de muncă, și-au închis afacerile, și-au mutat casa și și-au sacrificat economiile pentru a supraviețui crizei.

Până în prezent, unii oameni și-au recuperat treptat economia, totuși, încă nu au reușit să-și echilibreze finanțele și să revină la ceea ce aveau.

Din acest motiv, mulți au recurs la metode străvechi de spiritualitate și tehnici Feng Shui pentru ca abundența să fie prezentă în casele lor. Este vorba despre busuioc, lavandă, de iasomie si dafin.

Dar rozmarinul care nu este prezent în acest grup de plante are o tradiție magică proprie, și nu doar pentru carnea și peștele nostru frip.

De fapt, conform tradiției magice, este posibil să se recunoască proprietăți medicinale chiar și în rozmarin.

Rozmarinul poate fi folosit pentru multe efecte vindecătoare, precum în cazul problemelor respiratorii sau digestive.

Rozmarin: o crenguță sub pernă

Sa ai o gradina acasa in care sa iti lasi planta de rozmarin sa creasca, sau intr-o vaza pe balcon in lumina soarelui, te ajuta daca vrei sa practici cateva ritualuri de protectie si purificare a locuintei tale.

Pentru a face o baie care ne împrospătează de oboseala unei zile de muncă, doar fierbeți o mână de frunze de rozmarin într-un litru de apă și câteva picături de ulei esențial de lavandă.

O odihnă adecvată este de o importanță fundamentală pentru bunăstarea mentală și fizică a fiecăruia dintre noi. Dacă petreci o noapte neliniștită sau și mai gravă nedormite, este dificil ca dimineața să continue în cel mai bun mod…

Proprietățile revigorante ale rozmarinului nu se opresc la o baie de energie, de fapt este opinia naturaliștilor că așezarea unei crengute de rozmarin sub pernă asigură un somn bun, odihnitor. 

Esentele si uleiurile naturale, de pus in bucatarie inainte de culcare te pot ajuta sa te bucuri de un somn bun. Sau putem alege să le folosim așa cum apar în „natura” introducându-le uscate în interiorul feței de pernă.

Ierburi precum mușețelul, rozmarinul, levănțica și salvie ar putea fi capabile să provoace alergii. Deci, dacă apare vreo îndoială, a avea sfatul unui alergolog nu strica.

Folosind puțină imaginație și inventivitate, este posibilă realizarea unei perne pentru combaterea insomniei folosind crenguțe de rozmarin.
Cu toate acestea, dacă problema persistă, este întotdeauna recomandabil să consultați un medic pentru un diagnostic precis.


5 1 Voteaza
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile