cum sa previi aparitia panzelor de paianjen

Cum să previi apariția pânzelor de păianjeni cu soluții naturale


În colțuri, sub mobilier, în colțuri întunecate, în dulapuri, în pivniță, în băi și în grădină găsim adesea pânze de păianjenDeși păianjenii nu sunt agresivi sau veninoși, este recomandat să îi țineți la distanță de locurile din casă.

Păianjenii văd casa dvs. ca fiind locul perfect pentru a-și depune ouăle, deoarece au condițiile ideale de mediu de care corpul lor are nevoie. De asemenea, păianjenii își depun sacii cu ouă foarte repede, așa că în trei săptămâni ai avea mulți păianjeni mici în casă. 

Păianjeni în casă: pulverizează această soluție, dacă faci asta îi vei ține departe de casă odată pentru totdeauna

cum sa elimini panza de paianjeni

Uciderea lor nu este singura metodă de îndepărtare a păianjenilor. Există, de asemenea, o mulțime de trucuri eficiente care te vor ajuta să le ții departe. Să le vedem împreună!

Citrice

Citricele sunt o alternativă excelentă. Doar fierbeți coaja unor citrice și pulverizați această infuzie în colțurile casei unde aceste animale mici tind să creeze pânze de păianjen. Astfel nu numai că îi vei ține departe, dar și casa ta va mirosi bine, fără a apela la produse agresive și dăunătoare.

Oţet

Remediul casnic care funcționează pentru orice! Amesteca otetul cu apa si curata podeaua. Acest remediu funcționează ca un repelent. La fel, treceți o cârpă pe pereți și stropiți-o cu un pulverizator în încăperi, pe rafturi și în colțuri.

Înălbitor

Diluat în apă, acest produs distruge ouăle de păianjen. Pulverizați în zonele (rafturi, colțuri ascunse) în care vedeți păianjeni, având grijă să nu deteriorați țesăturile sau tapițeria colorate, deoarece acestea sunt sensibile la această substanță.

Folosește produse speciale pentru a scăpa de păianjeni, dar ai grijă!

panza de paianjen

Daca vrei un produs mai agresiv pentru a scapa de paianjeni in scurt timp, poti face urmatoarele. Deși nu recomandăm utilizarea acestor produse într-o casă locuită, poate că poate fi utilă în pivniță sau în alte locuri în aer liber neaglomerate.

  • Substanțele chimice din insecticide au un spectru larg și funcționează pentru a ucide păianjeni la cel mai mic contact.
  • La fel există fumiganți, care  îi omoară cu fum prin care răspândesc substanțe letale pentru aceste mici animale.
  • Microemulgatorii pe bază de cipemetrină sunt utili, deși oarecum toxici pentru animalele de companie.
  • Pyrimifos-metil îi ucide prin inhalare, prin contact sau prin ingerare, adică îi atacă în diferite moduri.
  • Insecticidele lichide au actiune imediata si contin termiticid pentru toate tipurile de paianjeni.

0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile