Cum să îndepărtați ceara și pesticidele din mere


Dacă să vă plantați propriul măr este imposibil pentru dvs., următoarele tehnici de îndepărtare a ceară și a pesticidelor din mere vă vor fi utile.

Adesea fructele pe care le cumpărăm de la supermarket sunt acoperite cu substanțe care, deși nu sunt toxice, cu siguranță nu sunt ideale pentru organismul nostru.

Este o modalitate de a păstra aspectul estetic al fructului, optimizând timpul și veniturile. Pesticidele sunt adăugate și în aceleași scopuri: sunt toxice.

Deși fructele bio sunt întotdeauna cea mai bună opțiune, de multe ori din motive economice sau de disponibilitate, este imposibil să le cumperi. Dacă cumpărați fructe acoperite cu ceară (cel care arată ca tocmai a fost lustruit), puteți folosi această metodă pentru a elimina toți aditivii.

Ai nevoie de: bicarbonat de sodiu, oțet de mere și o periuță de dinți.

Umpleți un recipient cu apă caldă, iar pentru fiecare litru de apă adăugați o lingură de bicarbonat de sodiu și o lingură de oțet de mere. Înmuiați fructele în această soluție timp de cel puțin 6-7 minute, apoi îndepărtați-l și periați-l. Clătiți cu apă curată și bucurați-vă de fructe fără substanțe chimice.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile