cum sa elimin rugina de pe metal

Cum să elimini petele de rugină de pe metal cu ingrediente pe care le ai acasă


Doriți o soluție pentru a scăpa de petele urâte de rugină de pe metal? De asta este nevoie. Tot ce ai nevoie este acasă. Acest truc vă va fi util.

Astăzi aflăm cum să eliminăm definitiv petele urâte de rugină care se formează pe metal. Cu tot ce ai nevoie acasă, vei obține un rezultat cu adevărat incredibil în doar câteva minute.

Metal ruginit, de ce se întâmplă și cum se remediază

Este posibil să fi văzut de mai multe ori că obiectele metalice, mai ales dacă sunt lăsate în aer liber, ajung să ruginească în timp. De ce apare acest fenomen?

Ceea ce se întâmplă de fapt este așa-numitul proces de oxidare care are loc atunci când un element cedează electroni altuia. În acest caz specific, atomul de metal capătă o sarcină ionică pozitivă prin intrarea în contact cu oxigenul care este un oxidant puternic și producând astfel, în consecință, rugina clasică.

Știm cât de enervant poate fi să vedem aceste pete inestetice pe roțile bicicletei noastre, tacâmurile sau alte obiecte metalice care ne plac în mod deosebit. De aceea astăzi dorim să vă împărtășim o soluție rapidă și eficientă pentru a îndepărta rapid acele pete urâte de rugină.

Iti spunem imediat ca nu ai nevoie de produs comercial sau chimic dar cu ce ai acasa poti rezolva definitiv problema ruginii.

Cum să îndepărtați petele de rugină de pe metal

Uitați de produsele sau spray-urile antirugină – realizate cu substanțe care sunt cel mai adesea toxice – și citiți cu atenție sfaturile noastre pentru a afla cum să îndepărtați definitiv petele de rugină de pe metal.

Tot ce ai nevoie, ai deja acasă. Există diverse tehnici care vă pot ajuta să remediați problema metalului ruginit. Enumerăm mai jos câteva soluții naturale de care suntem siguri că nu te vei mai putea lipsi.

De exemplu, bicarbonatul de sodiu și oțetul combinate pot elimina petele de rugină. Tot ce trebuie să faceți este să puneți o lingură de bicarbonat de sodiu într-o ceașcă și să turnați peste ea două linguri de oțet, diluând astfel primul ingredient.

Apoi luați o perie și înmuiați vârful în amestecul dvs. gazos. Aplicați-l pe zonele ruginite și așteptați câteva minute. Cu un burete umed îndepărtați reziduurile: metalul va străluci din nou!

Și tehnica sucului de lămâie și sării, o știi? Aceste două ingrediente sunt o altă armă puternică anti-rugină. Stoarceți o lămâie și turnați sucul într-un recipient. Se adauga apoi o lingura de sare si se amesteca bine. Înmuiați o cârpă din microfibră în compus și ștergeți petele de rugină cu ea. Așteptați două minute și îndepărtați reziduurile cu un burete umed: petele inestetice vor fi doar o amintire proastă.

Chiar și ceapa poate fi foarte utilă pentru îndepărtarea petelor de rugină. Da, tocmai cea pe care o folosești în bucătărie pentru a face mâncăruri gustoase. De fapt, trebuie să știți că ceapa este un antirugin natural. Tăiați în jumătate și frecați un capăt peste elementul ruginit. În câteva minute, vei avea un metal strălucitor, strălucitor.

Dacă ți-am spune că și folia de aluminiu te ajută să rezolvi problema ruginii, ai crede? Luați o bucată și înfășurați-o în jurul degetului, apoi începeți să frecați petele de rugină. Aluminiul în contact cu metalul dă naștere unei reacții care va elimina aceste pete urâte de pe obiectele tale.

În cele din urmă subliniem metoda cartofului care funcționează la fel ca ceapa. Tăiați-vă cartoful în jumătate și frecați o parte de rugina pentru a-l îndepărta în mod natural.

După cum puteți citi, există atât de multe tehnici naturale pentru a rezolva problema metalului ruginit. Puteți uita de produsele anti-rugină scumpe și inutile și puteți rezolva problema cu ingrediente naturale sau articole pe care le aveți prin casă. Deci scapi de rugină aproape gratuit.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile