dezumidifcator

Cum să dezumidificați o cameră cu doar 2 ingrediente naturale și un borcan


Acum poți scăpa de umiditatea din casa ta folosind doar două ingrediente simple și un borcan de sticlă. 
Există multe tipuri de dezumidificatoare pe piață și sunt ușor de găsit și în supermarketuri.

Evident au un cost variat in functie de caracteristicile produsului insa o solutie eficienta si complet naturala de eliminare a umiditatii se poate obtine pur si simplu folosind produse ecologice si disponibile in casa noastra, fara cheltuiala excesiva de bani si respectand atat sanatatea noastra cat si a noastra. portofele. Tot ce ne trebuie:

  • 900 g sare grunjoasă;
  • 5 pliculete de ceai;
  • 3 borcane de sticla.

Pe lângă aceste trei ingrediente, veți avea nevoie și de trei bucăți din plastic de 15×15 cm care vor fi apoi folosite ca capac și apoi fixate cu o bandă elastică.
Într-un timp foarte scurt și cu elemente foarte simple, vei reuși să creezi un borcan anti-umiditate de casă eficient, care va face diferența oriunde l-ai pune; fie că este într-un dulap pentru a proteja hainele, fie că este în baie sau în bucătărie, poate chiar în sufragerie.

Să știți că va avea cu siguranță un efect pozitiv și dovedit; iti vei putea lua la revedere de la acele pete enervante de mucegai de pe pereti, nu vei avea pulovere mirositoare sau patate de puncte urate si garderoba ta iti va multumi.
Dar să vedem împreună cum să eliminăm umiditatea și cum să procedăm pentru realizarea remediului acestui bunici.

Cum să scapi de umezeală cu această metodă acasă, dar eficientă

Pentru a crea borcanele noastre și a elimina umiditatea este foarte simplu și vă va lua foarte puțin timp.
Dozele pe care le-am descris mai sus sunt pentru realizarea a 3 borcane.

Metodă.

Intr-un recipient mare pregatim totul, apoi introducem toata sarea si pulberea continute in 5 pliculete de ceai. Amestecați pentru a amesteca totul bine și puneți sarea în borcane. Asigurați-vă că acestea sunt perfect curate și nu umede.

Inchideți ermetic pentru 3 zile, ulterior deschideți si folosiți micul dvs. dezumidifcator natural asezandu-l acolo unde aveți umiditate.


5 1 Voteaza
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile