picioaredemasa

Cum sa alegi picioarele metalice de masa?


Picioarele metalice de masa garanteaza durabilitate, transformand orice mobilier clasic atemporal intr-o editie pe cat se poate de moderna. De la decoruri delicate, pana la forme minimaliste sau opere de arta rafinate, picioarele din metal pentru mese pot fi implementate in zone rezidentiale, birouri sau sali de conferinta, constituind o baza solida si un suport pentru orice tip de blat.

Picioarele metalice de masa garanteaza durabilitate, transformand orice mobilier clasic atemporal intr-o editie pe cat se poate de moderna. De la decoruri delicate, pana la forme minimaliste sau opere de arta rafinate, picioarele din metal pentru mese pot fi implementate in zone rezidentiale, birouri sau sali de conferinta, constituind o baza solida si un suport pentru orice tip de blat.

La alegerea unor picioare metalice masa, trebuie acordata mai intai atentie functionalitatii si ergonomiei acestora. Pe langa decorarea spatiului, picioarele metalice de masa indeplinesc si functia de sustinere a blatului, astfel ca o alegere cat mai corecta este esentiala. Iata cateva sfaturi de luat in considerare pentru alegerea celor mai potrivite picioare metalice de masa.

Material

Picioarele metalice din otel garanteaza durabilitate, conferind o baza solida, ca de altfel, un suport pentru intreaga greutate a blatului de masa. Pe langa stabilitate, otelul se va integra cu succes pe orice fundal, chiar si in cazul podelelor acoperite cu parchet, panouri sau pardoseli cu gresie. Sudurile atent slefuite si finisajele premium care insotesc design-ul picioarelor metalice, ca de altfel, gaurile special concepute pentru montarea rapida a blatului, le transforma, cu usurinta, in elemente decorative de efect, in nenumarate forme originale.

Practicitate

Picioarele metalice reglabile sunt o solutie excelenta pentru reglarea inaltimii mesei in cazul unei ocazii speciale ori pentru o potrivire la o inaltime specifica a invitatilor. Totodata, ele ofera o stabilitate mai mare, fiind de ajutor daca podeaua din incapere este inclinata – astfel, picioarele reglabile faciliteaza asezarea mesei in plan drept, compensand denivelarile podelei. Pot fi alese si combinate elemente dintr-o gama variata de modele, precum si culori, pentru construirea unei piese de mobilier originale, unice.

Forma

Ca si elemente decorative, picioarele metalice sunt fabricate sub diferite forme si modele, pentru a conferi un stil unic incaperii. In functie de design-ul interior al spatiului, pot fi alese picioare dreptunghiulare, cilindrice, rotunde, rasucite, tip Spider, tip X, tip Y, tip Z, in forma de H, sculptate sau curbate.

Dimensiunea mesei si greutatea blatului

Alegerea tipului de picioare metalice masa depinde de dimensiunea acesteia. Inaltimea trebuie sa fie in conformitate cu scopul servit si greutatea mesei. O masa mare, care sa gazduiasca intreaga familie de sarbatori, are nevoie de o baza stabila. Spre exemplu, la picioarele metalice de masa utilizate ca suport, inaltimea ideala ar fi de 87 cm, in timp ce la modelele reglabile aceasta variaza de la 70 cm la 110 cm. Pentru o rezistenta garantata, grosimea ar trebui sa fie de 60 mm.

Potrivirea cu podeaua/gresia si decorul

Alegerea modelelor de picioare metalice masa in finisaj cromat va fi intotdeauna potrivita, deoarece pot fi oricand asociate cu diferite gresii, podele, amenajri interioare, mobiliere si aparate. Astfel, acestea se vor integra cu succes in design-ul incaperii, completand interiorul si subliniind caracterul sau individual.

La Massive Design, sunt disponibile modele de picioare metalice masa pentru orice tip de proiect, ce pot fi comandate sub anumite specificatii, in conformitate cu preferintele sau nevoile existente ale clientului, producatorul venind in sprijinul celor interesati cu cele mai reusite optiuni de amenajare a oricarui spatiu, atat din punct de vedere functional, estetic, cat si al bugetului alocat unor piese de mobilier calitative.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile