prosoape

Cum să ai prosoape mereu parfumate folosind trucuri simple care asigură rezultate incredibile


Mirosul urât care pătrunde într-un prosop după duș sau spălat în mașina de spălat este o problemă comună, dar cu câteva sfaturi este posibil să remediați disconfortul având întotdeauna la dispoziție prosoape parfumate.

Se pot pune în aplicare măsuri foarte avantajoase împotriva mirosului neplăcut care tinde să se strecoare în rufe.

Cauza principală a mirosului urât este umiditatea care este absorbită în special de prosoapele din țesătură.

Prin adoptarea unor măsuri de precauție simple este posibil să se rezolve problema având întotdeauna la îndemână prosoape curate și parfumate.

Bazându-ne pe niște sfaturi ecologice, este posibil să scapi de mirosul urât care invadează prosoapele din orice material, fibră sau bumbac.

In felul acesta vor fi eliberate de umiditate, nu doar evitand raspandirea mirosurilor neplacute, dar se poate preveni si proliferarea bacteriilor.

Cum să ai mereu prosoape parfumate

Iată câteva sfaturi pentru a avea mereu la îndemână prosoape parfumate

O metodă ecologică eficientă pentru spălarea rufelor pentru a le dezinfecta temeinic, absorbind și mirosurile neplăcute, este utilizarea:

  • apa fierbinte
  • 250 ml de oțet alb
  • 125 de grame de bicarbonat de sodiu

Prosoapele trebuie așezate în mașina de spălat și apoi activat un ciclu de spălare la cald adăugând doar cantitatea de oțet alb.

La sfârșitul ciclului de spălare, un al doilea ciclu trebuie început prin adăugarea doar de bicarbonat de sodiu. Sfatul este să efectuați două spălări pentru a nu amesteca ingredientele între ele, care favorizează efecte diferite.

De fapt, oțetul alb elimină bacteriile și umiditatea prin exploatarea virtuților acidului acetic, în plus produsul verde ajută la înmuierea țesăturilor într-un mod complet natural.

La randul sau, bicarbonatul de sodiu asigura o curatare mai profunda si o putere dezinfectanta incredibila, plus ca este capabil sa absoarba mirosurile neplacute.

La sfârșitul celui de-al doilea ciclu de spălare, prosoapele pot fi agățate să se usuce în aer liber.

Un alt sfat eficient pentru a avea mereu prosoape parfumate este să le uscați corect pentru a preveni să rămână înmuiate în umiditate.

Prin urmare, trebuie reținut după duș, să lăsați prosopul să se usuce în aer pentru a-l face să se usuce complet.

Chiar și spălarea lui trebuie să-l împiedice să absoarbă prea multă umiditate, devenind vizuina pentru germeni și bacterii.

În acest caz este indicat să nu folosiți prea mult detergent atunci când spălați rufele: o cantitate excesivă de detergent tinde să obstrucționeze textura țesăturii, făcând prosoapele mai puțin moi și împiedicând capacitatea acestora de a absorbi apa.

Un truc avantajos pentru prosoapele mereu parfumate este să nu folosești balsamurile obișnuite de pe piață, ci să folosești oțetul alb obișnuit, cu putere bactericidă și formulare naturală.


0 0 Voturi
Article Rating
Inscriere
Notificare
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile